![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/fesenjan-with-almond-and-chicken/fesenjan_with_almond_and_chicken_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/fesenjan-with-almond-and-chicken/fesenjan_with_almond_and_chicken_t_hese_tazegi.jpg)
ملس
مواد اولیه خورش فسنجان بادام با مرغ
3 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
300 گرم
1 قاشق مرباخوری
100 گرم
100 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
مرحله 1
ابتدا نصف پیازها را بشویید، پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. مرغ را هم بشویید و مکعبی خرد کنید. حالا مرغ را با پیاز، نمک، زردچوبه و فلفل مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا مرغ مزهدار شود. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند بهتر مزهدار میشود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خوابندن مرغ در مواد بین 1 تا 10 ساعت است.)
مرحله 2
باقیمانده پیازها را بشویید و پوست بگیرید. بادام را با چرخ گوشت، دو بار چرخ کنید، بعد پیاز را چرخ کنید تا بادامهایی که داخل چرخ گوشت ماندهاند، خارج شوند. (با غذاساز هم میتوانید این کار را انجام دهید.)
مرحله 3
در قابلمهای روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. بادام و پیاز چرخ شده را با هم در قابلمه تفت دهید تا کمی رنگشان تغییر کند و بوی خامی آنها گرفته شود.
مرحله 4
حالا رب انار را به بادام و پیاز اضافه کنید و تفت دهید، سپس در مواد آب بریزید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزند.
مرحله 5
در این فاصله در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. تکههای مرغی که برای مزهدار شدن، در یخچال بودند را از پیازها جدا کنید، بعد مرغها را در تابه خوب سرخ کنید و آنها را کنار بگذارید.
مرحله 6
در مرحله آخر، مرغ های سرخ شده را در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا در باقیمانده زمان پخت، با بقیه مواد بپزند.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟