خورش فسنجان بادام با مرغ
خورش فسنجان بادام با مرغخورش فسنجان بادام با مرغ
خورش فسنجان بادام با مرغ

خورش فسنجان بادام با مرغ

3
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
آرام‌پز

این دستور را درست کردی؟


خورش فسنجان بادام با مرغ

3

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

اصولاً فسنجان از غذاهای پرطرفدار ایرانی‌هاست. هرجای ایران، سرای فسنجانه. خورشتی آرام‌پز که به‌خاطر داشتن معدنی از مواد مغذی، خطر ابتلا به سرطان رو کاهش می‌ده و برای زنان در دوران بارداری بسیار مفیده.

مواد اولیه خورش فسنجان بادام با مرغ

برای 2 نفر

مواد اولیه خورش فسنجان بادام با مرغ

زعفران (دم کرده)

3 قاشق غذاخوری

رب انار

3 قاشق غذاخوری

شکر

3 قاشق غذاخوری

گوشت سینه مرغ

300 گرم

نمک

1 قاشق مرباخوری

بادام

100 گرم

پیاز

100 گرم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

طرز تهیه خورش فسنجان بادام با مرغ

مرحله 1

ابتدا نصف پیاز‌ها را بشویید، پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. مرغ را هم بشویید و مکعبی خرد کنید. حالا مرغ را با پیاز، نمک، زردچوبه و فلفل مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا مرغ مزه‌دار شود. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند بهتر مزه‌دار می‌شود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خوابندن مرغ در مواد بین 1 تا 10 ساعت است.)

مرحله 2

باقیمانده پیازها را بشویید و پوست بگیرید. بادام را با چرخ گوشت، دو بار چرخ کنید، بعد پیاز را چرخ کنید تا بادام‌هایی که داخل چرخ گوشت مانده‌اند، خارج شوند. (با غذاساز هم می‌توانید این کار را انجام دهید.)

مرحله 3

در قابلمه‌ای روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. بادام و پیاز چرخ شده را با هم در قابلمه تفت دهید تا کمی رنگشان تغییر کند و بوی خامی آن‌ها گرفته شود.

مرحله 4

حالا رب انار را به بادام و پیاز اضافه کنید و تفت دهید، سپس در مواد آب بریزید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزند.

مرحله 5

در این فاصله در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. تکه‌های مرغی که برای مزه‌دار شدن، در یخچال بودند را از پیاز‌ها جدا کنید، بعد مرغ‌ها را در تابه خوب سرخ کنید و آن‌ها را کنار بگذارید.

مرحله 6

در مرحله آخر، مرغ های سرخ شده را در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا در باقیمانده زمان پخت، با بقیه مواد بپزند.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. بهتر است در این غذا از مغز بادام پوست گرفته استفاده کنید. برای گرفتن پوست مغز بادام، آن‌ها را در آب جوش چند دقیقه بجوشانید، سپس از آب خارج کنید و پوست نازک رویشان را بگیرید.
  2. حتما در حین پخت به غذا سر بزنید و اگر خورش کم آب شده بود، آب سرد به آن اضافه کنید.
  3. بنا بر سلیقه خودتان و غلظت رب انار می‌توانید میزان استفاده از آن را کم یا زیاد کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

شیما رحا

2

بدنبودمن طعم بادام رو با رب نپسندیدم ولی فک کنم ترکیب بادام و گردو باهم خوب بشه

۸:۲۴۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

فاطمه زارعی

4

این دستور پخت رو دوست داشتم و دوباره درستش میکنم

۱۵:۰۷۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها