slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان انتظار
120 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
لبنان-سوریه

این دستور را درست کردی؟


سالاد تبوله

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد تبوله

برای 2 نفر

نعناع (ساطوری)

یک‌سوم پیمانه

پیازچه (ساقه)

2 عدد متوسط

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

آبلیمو

3 قاشق غذاخوری

جعفری (ساطوری)

1 پیمانه

فلفل سیاه (یا قرمز)

نصف قاشق چای‌خوری

بلغور گندم

یک‌سوم پیمانه

گوجه فرنگی

1 عدد بزرگ

آب (جوش)

به میزان لازم

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد تبوله

مرحله 1

ابتدا روی بلغور گندم آب جوش بریزید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید بلغور به مدت 1 تا 2 ساعت خیس بخورد.

  • ترجیحا از بلغور ریز استفاده شود. اگر بلغور درشت بود با گوشتکوب بکوبید تا کاملا نرم شود.

مرحله 2

در این مرحله، جعفری، نعنا، پیازچه و گوجه را خوب بشویید، سپس گوجه را نگینی و جعفری، نعنا و پیازچهرا ساطوری ریز خردکنید.

مرحله 3

بلغور را پس از نرم‌شدن در آبکش بریزید تا آبش کاملا برود و بعد با پشت قاشق آب اضافی آن را بگیرید و با بقیه مواد مخلوط کنید.

مرحله 4

حالا روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده، به سالاد اضافه کنید و خوب زیرورو کنید تا سس جذب موادشود.

نکته‌ها

مصرف این سالاد در کنار غذاهای گوشتی و دریایی، طعم بی‌نظیر آن‌ها را دوچندان می‌کند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها