slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن
زادگاه
آذربایجان شرقی

این دستور را درست کردی؟


کوکو سه رنگ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوکو سه رنگ

برای 2 نفر

مواد اولیه کوکو سه رنگ

گوشت چرخ کرده

100 گرم

آب

به میزان لازم

روغن مایع

8 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد کوچک

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

تره

150 گرم

سیب زمینی

1 عدد متوسط

تخم مرغ

3 عدد متوسط

نمک

1 قاشق مرباخوری

زعفران

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکو سه رنگ

آماده سازی

مرحله 1

  1. سیب‌زمینی و پیاز را بشویید، سپس پیاز را خرد کنید.
  2. تره را پاک کرده، بشویید و خیلی ریز خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

سیب‌زمینی را بپزید، سپس پوستش را بگیرید و رنده کنید.

مرحله 2

در تابه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و سرخ کنید.

مرحله 3

حالا به گوشت رب بزنید و آن را تفت دهید تا بوی خامی اش گرفته شود، بعد زیر مواد را خاموش کنید و آن ها را کنار بگذارید. تره را با تخم مرغ، نمک و فلفل در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید.

مرحله 4

در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. ابتدا ترکیب سبزی را کف ظرف بریزید (به صورتی که کل ظرف را پر کند) و حرارت را کم کنید تا خودش را بگیرد. در یک کاسه گوشت را با یک عدد تخم مرغ مخلوط کنید، بعد آن را روی کوکو سبزی بریزید و درب ظرف را ببندید تا بپزد.

مرحله 5

در نهایت سیب زمینی را با نمک، فلفل، زعفران و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کرده و روی کوکو بریزید. پس از سرخ شدن لایه اول، کوکوها را برش بزنید و برگردانید تا طرف دیگر هم به خوبی پخته شود.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها