این دستور را درست کردی؟
کوکو سه رنگ
مواد اولیه کوکو سه رنگ
برای 2 نفرمواد اولیه کوکو سه رنگ
100 گرم
به میزان لازم
8 قاشق غذاخوری
1 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
150 گرم
1 عدد متوسط
3 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکو سه رنگ
آماده سازی
مرحله 1
- سیبزمینی و پیاز را بشویید، سپس پیاز را خرد کنید.
- تره را پاک کرده، بشویید و خیلی ریز خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
سیبزمینی را بپزید، سپس پوستش را بگیرید و رنده کنید.
مرحله 2
در تابه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و سرخ کنید.
مرحله 3
حالا به گوشت رب بزنید و آن را تفت دهید تا بوی خامی اش گرفته شود، بعد زیر مواد را خاموش کنید و آن ها را کنار بگذارید. تره را با تخم مرغ، نمک و فلفل در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید.
مرحله 4
در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. ابتدا ترکیب سبزی را کف ظرف بریزید (به صورتی که کل ظرف را پر کند) و حرارت را کم کنید تا خودش را بگیرد. در یک کاسه گوشت را با یک عدد تخم مرغ مخلوط کنید، بعد آن را روی کوکو سبزی بریزید و درب ظرف را ببندید تا بپزد.
مرحله 5
در نهایت سیب زمینی را با نمک، فلفل، زعفران و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کرده و روی کوکو بریزید. پس از سرخ شدن لایه اول، کوکوها را برش بزنید و برگردانید تا طرف دیگر هم به خوبی پخته شود.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها