slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
25 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
یزد

این دستور را درست کردی؟


آش شلغم

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش شلغم

برای 2 نفر

مواد اولیه آش شلغم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

نصف پیمانه

ماش

نصف پیمانه

شلغم

300 گرم

آب

به میزان لازم

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

سبزی مخصوص (تره، جعفری، گشنیز)

200 گرم

پیاز

2 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش شلغم

آماده سازی

مرحله 1

شلغم و پیاز را بشویید، پوست بگیرید. پیاز را نگینی و شلغم را خلالی خرد کنید. ماش و سبزی را پاک کرده و بشویید، سپس سبزی‌ها را ساطوری کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ماش را در کمی آب بپزید.

مرحله 2

بعد از پخت ماش، سبزی را به آن اضافه کنید.

مرحله 3

وقتی سبزی‌ها پختند، شلغم را هم اضافه کنید.

مرحله 4

پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود، بعد زردچوبه بزنید و کنار بگذارید.

مرحله 5

آرد را الک شده و در کمی آب سرد حل کنید، بعد آن را از صافی عبور دهید و به همراه پیاز سرخ شده به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مرتب هم بزنید. می‌توانید پیاز سرخ شده را در مراحل پایانی اضافه کنید، تا عطر، طعم و بافت آن بیشتر باقی بماند.

مرحله 6

در آخر نمک و مرزنجوش را اضافه کنید و اجازه دهید آش بجوشد و جا بیفتد. نوش جان!

نکته‌ها

  • بهتر است ماش را حداقل به مدت 1 ساعت بخیسانید.
  • نباید در زمان پخت ماش، در ظرف را بگذارید، چون پوسته ماش جدا می‌شود.
  • در زمان پخت سبزیجات، درِ ظرف را نگذارید تا سبزی رنگ خود را حفظ کند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها