slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
35 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


آماج کدو

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آماج کدو

برای 2 نفر

گشنیز

60 گرم

شوید

60 گرم

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

تره

60 گرم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

جعفری

60 گرم

آب

به میزان لازم

کدو حلوایی

250 گرم

طرز تهیه آماج کدو

آماده سازی

مرحله 1

  1. سبزی‌ها را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
  2. کدوحلوایی را بشویید، پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

آب را بجوشانید، سبزیجات را در آن بریزید تا بپزند .

  • اگر می‌خواهید سبزیجات رنگ سبز خود را حفظ کنند درِ ظرف را نبندید.

مرحله 2

آرد را در کمی آب سرد حل کنید تا رقیق شود، سپس از یک صافی عبور دهید و داخل آش بریزید و هم بزنید.

مرحله 3

کدو، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. کدو که پخت غذا آماده سرو است.

  • پیشنهاد می‌کنیم زردچوبه را در روغن تفت دهید تا رنگش باز شود، بعد در آش بریزید.
  • کدو حلوایی زمان کمی برای پخت نیاز دارد.
  • قبل از سرو، نمک و فلفل را اندازه کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها