آماج کدو
آماج کدوآماج کدو
آماج کدو

آماج کدو

4
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
35 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟

آماج کدو

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

آماج کدوحلوایی به‌خاطر نداشتن گوشت، آشی مناسب برای برنامە غذاییِ وگن‌هاست. رنگ نارنجیِ کدو میان سبزی‌های خوش‌بو، اشتهای آدم رو باز میکنه. آماج کدو رو گرم بچشین و از دل مشغولی‌های دنیا دور بشین. این آش، عملکرد دستگاه گوارش رو بهتر می‌کنه، سیستم ایمنی بدن رو بهبود می‌بخشه و شبیه آثار تاریخی اصفهان جذابه!

مواد اولیه

برای 2 نفر

گشنیز

60 گرم

شوید

60 گرم

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

تره

60 گرم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

جعفری

60 گرم

آب

به میزان لازم

کدو حلوایی

250 گرم

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1
  1. سبزی‌ها را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
  2. کدوحلوایی را بشویید، پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.
مراحل پخت

مرحله 1

آب را بجوشانید، سبزیجات را در آن بریزید تا بپزند .

  • اگر می‌خواهید سبزیجات رنگ سبز خود را حفظ کنند درِ ظرف را نبندید.
مرحله 2

آرد را در کمی آب سرد حل کنید تا رقیق شود، سپس از یک صافی عبور دهید و داخل آش بریزید و هم بزنید.

مرحله 3

کدو، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. کدو که پخت غذا آماده سرو است.

  • پیشنهاد می‌کنیم زردچوبه را در روغن تفت دهید تا رنگش باز شود، بعد در آش بریزید.
  • کدو حلوایی زمان کمی برای پخت نیاز دارد.
  • قبل از سرو، نمک و فلفل را اندازه کنید.

نوش جان!

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها