این دستور را درست کردی؟
سوپ شلغم
4
معرفی
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سوپ شلغم
برای 2 نفرمواد اولیه سوپ شلغم
جعفری (تازه و خرد شده)
5 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
آبلیمو (در صورت تمایل)
1 قاشق غذاخوری
هویج
1 عدد متوسط
جو پرک
نصف پیمانه
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
روغن مایع
6 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
آب (جوش)
به میزان لازم
شلغم
1 عدد متوسط
طرز تهیه سوپ شلغم
مرحله 1
پیاز، هویج و شلغم را خوب بشویید. پیاز و در صورت نیاز شلغم و هویج را پوست بگیرید، سپس همگی را نگینی خرد کنید. جعفری را تمیز بشویید و ساطوری کنید.
مرحله 2
در قابلمه روغن بریزید تا داغ شود و پیاز را در آن تفت دهید. بعد هویج، جوپرک و شلغم را اضافه کنید و تفت دهید. حالا عصاره مرغ و آبِ جوش را در قابلمه بریزید و همبزنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم خوب بپزد و لعاب بدهد.
مرحله 3
اواخر پخت، جعفری ساطوری و در صورت تمایل آبلیمو را هم اضافه کنید و بگذارید سوپ 5 دقیقهای روی حرارت بماند بعد سرو کنید.
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک، ادویهجات، شلغم و سبزی بهصورت استاندارد تعریف شده است؛ اما شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیشفرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات، ادویهجات یا استفاده از چاشنیهای مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- غلظت سوپ به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیقتر باشد میتوانید میزان بیشتری آبجوش در غذا بریزید. اما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 3 تا 4 پیمانه آب برای پخت موادی که به سوپ اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
- میتوانید برای هر 2 نفر به جای استفاده از عصاره از 2 پیمانه آبِ قلم یا آبِ مرغ استفاده کنید.
- پیشنهاد میکنیم به جای استفاده از عصاره به صورت مستقیم در غذا، ابتدا آن را پودر یا در کمی آبِ داغ حل کرده و به غذا اضافه کنید تا گلوله نشود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟