slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
کشورهای سواحل دریای مدیترانه

این دستور را درست کردی؟


سوپ جو

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سوپ جو

برای 2 نفر

مواد اولیه سوپ جو

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

آب (جوش)

3 پیمانه

گوشت سینه مرغ

200 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

جو پرک

نصف پیمانه

پیاز

1 عدد بزرگ

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

خامه

2 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه (یا فلفل سفید)

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سوپ جو

مرحله 1

سینه مرغ را مکعبی کوچک خرد کنید و بشویید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. در قابلمه نیمی از روغن را بریزید، وقتی داغ شد پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود بعد مرغ را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله 2

نیمی از نمک و فلفل را به مرغ اضافه کرده، روی مرغ آب بریزید و جو پرک را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم بپزد و لعاب بیندازد. زمانی که سوپ غلیظ شد و لعاب داد، حرارت را خاموش کرده، خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. کمی از غذا بچشید و نمک آن را برحسب ذائقه خود اندازه کنید.

مرحله 3

ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کف آن باقیمانده روغن را بریزید تا داغ شود؛ سپس باقی پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله 4

زردچوبه، تخم گشنیز و باقیمانده نمک و فلفل را به پیاز سرخ‌شده اضافه کنید و خوب تفت دهید؛ سپس رب گوجه‌فرنگی بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی رب گرفته شود. زمانی که سوپ را در ظرف سرو ریختید، از این سس با قاشق روی آن بریزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها