این دستور را درست کردی؟
آش شولی کرمان
4
معرفی
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آش شولی کرمان
برای 2 نفرمواد اولیه آش شولی کرمان
گشنیز
100 گرم
تخم شوید
نصف قاشق چایخوری
سیر (4 حبه)
4 عدد متوسط
نعنا خشک
نصف قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
ترخون خشک
نصف قاشق غذاخوری
سبزی آش (تره و جعفری)
100 گرم
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
قره قروت
به میزان لازم
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
آرد گندم کامل سفید
نصف پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آش شولی کرمان
آماده سازی
مرحله 1
- سبزیها را پاک کرده، بشویید و ساطوری کنید.
- عدس را پاک کرده و بشویید.
- سیر را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید.
- بذر شوید را آسیاب کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
عدس را در مقداری آب بپزید.
مرحله 2
سبزی را در مقداری آب بپزید.
مرحله 3
پس از پختِ سبزی، سیر را با زردچوبه در کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
مرحله 4
نعناداغ تهیه کنید، بعد نعناداغ، سیرداغ، عدس پخته، ترخون و بذر شوید را داخل قابلمه سبزی بریزید تا شروع به جوشیدن کنند.
- البته میتوانید نعناخشک را بدون تفتدادن داخل آش بریزید.
مرحله 5
آرد گندم را الک کرده و در مقداری آب سرد بریزید و حل کنید، بعد آن را به آش اضافه کنید و تند تند هم بزنید.
- غلظت شولی با ریختنِ آرد بیشتر میشود. شما میتوانید میزان غلظت را بهدلخواه خود تنظیم کنید.
مرحله 6
در آخر قره قروت، نمک و فلفل را به آش اضافه کنید و اجازه دهید، جا بیفتد.
- ترشی آش به میزان قرهقروت آن بستگی دارد، پس با توجه به ذائقه خود میتوانید کم یا زیادش کنید
نوش جان!
نکتهها
- عدس نیازی به خیساندن ندارد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟