این دستور را درست کردی؟
او گندی
مواد اولیه او گندی
برای 2 نفرمواد اولیه اوگندی
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
2 پیمانه
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
طرز تهیه او گندی
آماده سازی
مرحله 1
- عدس را پاک کرده و بشویید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
عدس را در مقداری آب بپزید و آبکش کنید.
- در زمان پختِ عدس، درِ ظرف را نگذارید تا پوستههایش جدا نشوند.
مرحله 2
در قابلمهای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 3
آرد را در پیازداغ بریزید و تفت دهید، تا خامیاش گرفته شود.
مرحله 4
تره کوهی را هم در در آرد و پیازداغ بریزید و تفت دهید.
مرحله 5
حالا عدس را با مقداری آب به مواد داخل قابلمه اضافه کنید، نمک و در صورت تمایل فلفل بزنید و درِ ظرف را بگذارید تا بپزند.
مرحله 6
در آخر کمی قرهقروت هم برای بهترشدنِ طعم غذا اضافه کنید. کمی که جوشید، حرارت را خاموش کنید.
- قبل از سرو نمک را اندازه کنید.
روش پخت دوم
مرحله 1
در قابلمهای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 2
تره کوهی را در پیاز داغ بریزید و کمی تفت دهید.
مرحله 3
آرد را هم اضافه کنی و کمی تفت دهید.
مرحله 4
عدس عدس را با مقداری آب به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید بپزد.
مرحله 5
نمک و در صورت تمایل فلفل بزنید. کمی قرهقروت اضافه کنید.
- قبل از سرو نمک را اندازه کنید.
نوش جان!
نکتهها
- عدس نیازی به خیساندن ندارد.
- بهتر است عدس ریز باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها