slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
چهار محال و بختیاری

این دستور را درست کردی؟


او گندی

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه او گندی

برای 2 نفر

مواد اولیه اوگندی

آب

به میزان لازم

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه (در صورت تمایل)

نصف قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

تره کوهی (تره کوهی خشک شده)

1 قاشق غذاخوری

قره قروت

به میزان لازم

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

عدس

2 پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

طرز تهیه او گندی

آماده سازی

مرحله 1

  1. عدس را پاک کرده و بشویید.
  2. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

روش پخت اول

مرحله 1

عدس را در مقداری آب بپزید و آبکش کنید.

  • در زمان پختِ عدس، درِ ظرف را نگذارید تا پوسته‌هایش جدا نشوند.

مرحله 2

در قابلمه‌ای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.

مرحله 3

آرد را در پیازداغ بریزید و تفت دهید، تا خامی‌اش گرفته شود.

مرحله 4

تره کوهی را هم در در آرد و پیازداغ بریزید و تفت دهید.

مرحله 5

حالا عدس را با مقداری آب به مواد داخل قابلمه اضافه کنید، نمک و در صورت تمایل فلفل بزنید و درِ ظرف را بگذارید تا بپزند.

مرحله 6

در آخر کمی قره‌قروت هم برای بهترشدنِ طعم غذا اضافه کنید. کمی که جوشید، حرارت را خاموش کنید.

  • قبل از سرو نمک را اندازه کنید.

روش پخت دوم

مرحله 1

در قابلمه‌ای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.

مرحله 2

تره کوهی را در پیاز داغ بریزید و کمی تفت دهید.

مرحله 3

آرد را هم اضافه کنی و کمی تفت دهید.

مرحله 4

عدس عدس را با مقداری آب به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید بپزد.

مرحله 5

نمک و در صورت تمایل فلفل بزنید. کمی قره‌قروت اضافه کنید.

  • قبل از سرو نمک را اندازه کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. عدس نیازی به خیساندن ندارد.
  2. بهتر است عدس ریز باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها