![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/umaj-aash-east-azerbaijan/umaj_aash_east_azerbaijan_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/umaj-aash-east-azerbaijan/umaj_aash_east_azerbaijan_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه آش اوماج آذربایجان شرقی
2 عدد کوچک
150 گرم
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 پیمانه
نصف پیمانه
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
2 عدد کوچک
اوماج
یکسوم پیمانه
1 قاشق چایخوری
آماده سازی
مرحله 1
روش پخت اول
مرحله 1
عدس را در مقداری آب بپزید و کنار بگذارید.
مرحله 2
در قابلمهای روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 3
به پیازداغ، سیبزمینی، نمک، فلفل و آب گوشت (یا آب قلم) را اضافه کنید و اجازه دهید سیبزمینی بپزد.
مرحله 4
پس از پختِ سیبزمینی، سبزی خرد شده را اضافه کنید.
مرحله 5
سبزی که پخت، عدس پخته و اوماج را آرامآرام به آش اضافه کنید و هم بزنید تا به هم نچسبند.
مرحله 6
پیاز داغ تهیه کنید.
روش پخت دوم
مرحله 1
عدس را با مقداری آب بپزید و کنار بگذارید.
مرحله 3
پیاز نگینی را در روغن تفت دهید و زردچوبه بزنید.
مرحله 4
بعد از پختِ سیبزمینی و پیاز، عدس پخته، نمک، فلفل و کمی پیاز داغ اضافه کنید.
مرحله 5
پس از به جوش آمدن مواد، سبزی خرد شده را اضافه کنید.
مرحله 6
حالا اوماج را آرام آرام به آش اضافه کنید و هم بزنید تا به هم نچسبند.
مرحله 7
در نهایت پس از پخت اوماج و جا افتادن آش، آن را در ظرفی بکشید و با باقیمانده پیاز داغ تزیین کنید.
طرز تهیه اوماج
مرحله 1
به آرد نمک بزنید. مقدار کمی آب را آرامآرام به آرد بپاشید و با سرانگشتان خود ورز دهید تا کم کم حالت خمیری و گلولهگلوله پیدا کند.
طرز تهیه اوماج روش دوم
مرحله 1
ابتدا برای تهیه اوماج، آرد را الک کنید و با کمی آب و نمک مخلوط کنید بهصورتی که حالت خمیری و چسبنده پیدا کند، سپس آن را با دندانه درشت رنده کنید تا حالت گرد و گلولهای پیدا کند. روی سینی کمی آرد بپاشید و دانهها را روی آن قرار دهید تا خشک شوند.
مرحله 2
برای استفاده در این آش باید نیم ساعت به آنها استراحت دهید تا خشک شوند.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟