آش اوماج اردبیل
آش اوماج اردبیلآش اوماج اردبیل
آش اوماج اردبیل

آش اوماج اردبیل

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
اردبیل

این دستور را درست کردی؟

آش اوماج اردبیل

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

آش اوماج اردبیل، آشی غلیظ و خوشگواره که نسبت به دیگر آش‌ها، زمان پخت کم‌تری داره. به سادگی می‌تونین وعده‌ای ویژه همراه با دوستانتون داشته باشین و سبب این میهمانیِ به‌یادماندنی رو مزه کم‌نظیرِ آش اوماج اردبیل بدونین. تازه به خودتون و دوستانتون کمکی بزرگ کردین! این آش از خطر ابتلا به بیماری‎‌های قلبی پیشگیری می‌کنه.

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه آش اوماج اردبیل

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

1 پیمانه

عدس

نصف پیمانه

آویشن

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آب قلم

1 پیمانه

آب

به میزان لازم

روغن مایع

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1
  1. آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را باهم ترکیب کرده به آن آب اضافه کنید، سپس آن ها را مخلوط کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. حالا خمیر را با رنده، کف سبد یا آبکش، یا با دست به صورت دانه های ریز درآورده و روی سینی پخش کنید تا خشک شده و اوماج بدست آید.
  2. پیاز را شسته، پوست گرفته، نگینی خرد کنید.
  3. عدس را پاک کرده بشویید.
مراحل پخت

مرحله 1

قابلمه را روی حرارت گذاشته، روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا بلوری و سبک شود.

مرحله 2

زردچوبه، فلفل، آب، آب قلم و عدس را اضافه کنید تا بپزند.

مرحله 3

در آخر آویشن و اوماج را اضافه کرده و اجازه دهید آش بجوشد و لعاب بیندازد و جا بیفتد.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها