![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/barely-aash-hamedan/barely_aash_hamedan_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/barely-aash-hamedan/barely_aash_hamedan_t_hese_tazegi.jpg)
210 دقیقه
آش جو همدان
متعادل
3.5
مواد اولیه آش وگره
نصف قاشق چایخوری
نصف پیمانه
نصف پیمانه
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
150 گرم
نصف پیمانه
به میزان لازم
3 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. پس از آن، اول لوبیا و بعد عدس را در قابلمه بریزید تا بپزند.
- میتوانید لوبیا و عدس را جداگانه بپزید و بعد از آبکش کردن، بههمراه مقداری آبجوش در قابلمه مد نظر برای پخت آش بریزید.
مرحله 2
در این مرحله سبزیجات را اضافه کنید و اجازه دهید بپزند.
مرحله 3
پیاز را در روغن سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید و کمی تفت دهید.
مرحله 4
پس از نیمپزشدنِ سبزیجات، پیاز سرخ شده، نمک، فلفل و وگره را به آش اضافه کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟