![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/onion-and-vegetable-omelette/onion_and_vegetable_omelette_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/onion-and-vegetable-omelette/onion_and_vegetable_omelette_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه خاگینه پیاز و سبزی
1 عدد کوچک
4 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
مرحله 1
ابتدا همه سبزیجات شامل جعفری، شوید، تره، اسفناج، پیازچه، فلفل دلمه ای و پیاز را بشویید و به ریز خرد کنید.
مرحله 2
تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد، شیر و سبزیجات خرد شده را در آن بریزید و مخلوط کنید.
مرحله 3
در تابه روغن بریزید تا گرم شود، مواد را در تابه بریزید، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم، تخممرغ ببندد. وقتی یک طرف سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟