slider image
slider image
ترش تره
ترش ترهترش تره
ترش تره
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


ترش تره

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ترش تره

برای 2 نفر

سیر (حبه)

4 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

آرد برنج

یک و نیم قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

2 عدد متوسط

آب نارنج

یک‌چهارم پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سبزی مخصوص (تره،گشنیز،اسفناج،جعفری،شوید)

150 گرم

آب (برای آرد)

نصف پیمانه

طرز تهیه ترش تره

آماده سازی

مرحله 1

  1. سیر را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا خیلی ریز خرد کنید.
  2. سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

سبزی را با آب و نمک بپزید.

مرحله 2

در ظرفی دیگر روغن ریخته و سیر را در آن تفت دهید. پس از آن به سیر زردچوبه بزنید و آن را به سبزی اضافه کنید.

مرحله 3

حالا آب نارنج را به مواد اضافه کنید.

مرحله 4

آرد را با آب مخلوط کرده و داخل خورش بریزید تا غلیظ شود.

مرحله 5

در پایان تخم مرغ را داخل خورش بزنید و اجازه دهید تا خودش را بگیرد.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها