زمان آماده‌سازی
25 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز-سرخ کردن
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


آبکی‌قاتق

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه آبکی یا آبکی قاتق

آب

به میزان لازم

روغن‌مایع

10 قاشق غذاخوری

نمک

2 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

آبِ نارنج (یا آبغوره)

نصف پیمانه

طرز تهیه آبکی‌قاتق

آماده سازی

مرحله 1

سبزی را پاک کرده و بشویید، سپس آن را به صورت ساطوری، چرخ کرده یا ریز خرد کنید. مرغ را بشویید. سیر را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا با پرس سیر له کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا مرغ را در کمی روغن تفت دهید.

مرحله 2

حالا سبزی و سیر را هم جداگانه در ظرفی دیگر تفت دهید.

مرحله 3

سبزی و سیر را روی مرغ بریزید، نمک و فلفل بزنید؛ سپس مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزند تا خورش جا بیفتد.

مرحله 4

در پایان آبغوره یا آب نارنج در غذا بریزید؛ پس از دقایقی جوشیدن، غذا حاضر است.نوش جان!

نکته‌ها

  • دقت کنید مقدار سبزی ترش واش از باقی سبزی‌ها کمتر باشد. در صورتی که ترش واش نداشتید باز هم می‌توانید این غذا را تهیه کنید.
  • میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  • اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها