این دستور را درست کردی؟
ته بوریان
مواد اولیه ته بوریان
برای 2 نفر1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
2 عدد کوچک
2 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
2 عدد متوسط
به میزان لازم
یکسوم پیمانه
1 عدد متوسط
1 عدد بزرگ
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ته بوریان
آماده سازی
مرحله 1
روش اول پخت
مرحله 1
مرحله 2
مرحله 3
مرحله 4
مرحله 5
مرحله 6
روش دوم پخت
مرحله 1
مرحله 2
مرحله 3
مرحله 4
مرحله 5
مرحله 6
مرحله 7
نکتهها
-
در بعضی مناطق تخممرغ حذف شده و بهجای آن سبزی معطر (نعنا، جعفری و چوچاق به میزان 50 تا 100 گرم، البته برای 2 نفر) استفاده میشود. در این صورت در مرحله 5 بهجای تخممرغ از سبزی استفاده کرده و باقی مراحل را به همان ترتیب ادامه دهید.
-
میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
-
اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها