slider image
slider image
فندق قاتق
فندق قاتقفندق قاتق
فندق قاتق
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
زمان انتظار
20 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


فندق قاتق

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه فندق قاتق

برای 2 نفر

آب

به میزان لازم

فندق (مغز شده)

100 گرم

گلپر (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

بادمجان

2 عدد متوسط

گوشت مرغ (تکه)

2 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

رب انار (ترش)

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه فندق قاتق

آماده‌سازی

  1. فندق را به‌مدت 1 ساعت بخیسانید، سپس تا حد امکان پوسته قهوه ای نازک دور آن را بگیرید و بعد فندق را آسیاب کنید.
  2. بادمجان را بشویید، پوست بگیرید (می‌توانید بادمجان را به صورت درسته یا نصف‌شده استفاده کنید.). به بادمجان نمک بپاشید و به‌مدت 20 دقیقه استراحت دهید تا تلخی‌اش گرفته‌شود بعد بشویید و خشک کنید.
  3. تکه های مرغ را هم بشویید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا مرغ را سرخ کنید و کنار بگذارید. (سرخ‌کردن مرغ اختیاری است.)

مرحله 2

حالا در قابلمه روغن بریزید و فندق آسیاب‌شده را تفت دهید، سپس به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید.

مرحله 3

رب انار را در آب رقیق کرده و به‌همراه مرغ و درصورت نیاز کمی آب‌جوش به فندق اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا مرغ بپزد.

مرحله 4

اواخر پخت مرغ، آرد را در کمی آب سرد حل کرده و به‌همراه رب گوجه و گلپر به خورش درحال جوش اضافه کنید؛ درصورت نیاز دوباره کمی اب اضافه کنید و درب قابلمه را بببندیدو منتظر بمانید خورش جابیفتد.

مرحله 5

در این فاصله بادمجان را در کمی روغن سرخ کنید و موقع سرو روی خورش قرار دهید.

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. مقدار رب انار بسته به غلظت آن و ذائقه شما می‌تواند کمتر یا بیشتر شود.
  3. می‌توانید بادمجان را پس از سرخ‌کردن به خورش اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه قبل از سرو، در خورش بجوشد.
  4. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آب‌جوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها