slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
شمال ایران

این دستور را درست کردی؟


مرغ ناردون

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مرغ ناردون

برای 2 نفر

زردچوبه

یک‌چهارم پیمانه

کره

50 گرم

رب گوجه فرنگی

یک‌چهارم عدد متوسط

رب انار

2.5 قاشق غذاخوری

نمک (رب نارنج یا آبلیمو)

1 قاشق غذاخوری

آب انار

نصف پیمانه

گوشت مرغ (تکه‌ای)

2 عدد متوسط

روغن

3 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

انار (دانه‌شده)

1 عدد متوسط

آب

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

3 عدد متوسط

طرز تهیه مرغ ناردون

آماده‌سازی

مرحله اول

پیاز را پوست بکنید و بشویید؛ سپس نگینی خرد کنید.

روش پخت

مرحله اول

در قابلمه‌ای روغن و کره را با هم بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

مرحله دوم

مرغ‌ها را با نمک، فلفل ‎سیاه و زردچوبه مزه دار کنید. سپس، دو طرف مرغ‌ها را در روغن، سرخ کنید.

مرحله سوم

مرغ‌ها را از قابلمه خارج کنید و پیازها را در قابلمه بگذارید و آن‌ها را تفت دهید تا بلوری شوند. سپس، سیر را اضافه کنید تا بوی سیر، آزاد شود.

مرحله چهارم

رب ‌انار و رب گوجه‌فرنگی را با پیازهای بلوری‌شده ترکیب کنید و تفت دهید تا بوی خامیِ رب‌ها گرفته شود و رنگ رب باز شود.

مرحله پنجم

سپس، بلافاصله آب ‌انار را همراه مقداری آب، در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا محتویات قابلمه به جوش بیایند.

در این مرحله، بر حسب ذائقه خودتان میزان نمک، ترشی و شیرینی خورش را تنظیم کنید. (در صورت دل‌خواه، کمی شکر به خورش اضافه کنید.)

مرحله ششم

وقتی سُس به جوش آمد، تکه‌های مرغ را داخل قابلمه بچینید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند.

مرحله هفتم

در حین پخت، مرغ‌ها را برگردانید تا همه‌جای مرغ‌ها به سسُ آغشته شود.

مرحله هشتم

در پایان پخت، دانه‌های انار را اضافه کنید و پس از 15 دقیقه، شعله را خاموش کنید تا دانه‌های انار سفید نشوند.

مرحله نهم

نتیجه نهایی را در ظرف سرو بریزید و آن را با دانه‌های انار و خلال ‌پسته، تزیین کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات

میزان نمک، فلفل و زردچوبه و کیفیتِ ترشی و شیرینی غذا را برحسب ذائقه‌تان تنظیم کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها