این دستور را درست کردی؟
مرغ ناردون
مواد اولیه مرغ ناردون
برای 2 نفریکچهارم پیمانه
50 گرم
یکچهارم عدد متوسط
2.5 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
2 عدد متوسط
3 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
3 عدد متوسط
طرز تهیه مرغ ناردون
آمادهسازی
مرحله اول
پیاز را پوست بکنید و بشویید؛ سپس نگینی خرد کنید.
روش پخت
مرحله اول
در قابلمهای روغن و کره را با هم بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
مرحله دوم
مرغها را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید. سپس، دو طرف مرغها را در روغن، سرخ کنید.
مرحله سوم
مرغها را از قابلمه خارج کنید و پیازها را در قابلمه بگذارید و آنها را تفت دهید تا بلوری شوند. سپس، سیر را اضافه کنید تا بوی سیر، آزاد شود.
مرحله چهارم
رب انار و رب گوجهفرنگی را با پیازهای بلوریشده ترکیب کنید و تفت دهید تا بوی خامیِ ربها گرفته شود و رنگ رب باز شود.
مرحله پنجم
سپس، بلافاصله آب انار را همراه مقداری آب، در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا محتویات قابلمه به جوش بیایند.
در این مرحله، بر حسب ذائقه خودتان میزان نمک، ترشی و شیرینی خورش را تنظیم کنید. (در صورت دلخواه، کمی شکر به خورش اضافه کنید.)
مرحله ششم
وقتی سُس به جوش آمد، تکههای مرغ را داخل قابلمه بچینید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند.
مرحله هفتم
در حین پخت، مرغها را برگردانید تا همهجای مرغها به سسُ آغشته شود.
مرحله هشتم
در پایان پخت، دانههای انار را اضافه کنید و پس از 15 دقیقه، شعله را خاموش کنید تا دانههای انار سفید نشوند.
مرحله نهم
نتیجه نهایی را در ظرف سرو بریزید و آن را با دانههای انار و خلال پسته، تزیین کنید.
نوش جان!
نکتهها
میزان نمک، فلفل و زردچوبه و کیفیتِ ترشی و شیرینی غذا را برحسب ذائقهتان تنظیم کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها