این دستور را درست کردی؟
موتنجن
مواد اولیه موتنجن
برای 2 نفر1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
نصف پیمانه
2 عدد متوسط
10 عدد متوسط
به میزان لازم
100 گرم
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه موتنجن
آماده سازی
مرحله 1
- تکههای مرغ را بشویید.
- گردو را بکوبید. (میتوانید آن را رنده یا آسیاب هم بکنید.)
- قیسی و کشمش را بشویید. در صورت نیاز هسته قیسی را جدا کنید و دم کشمش را بچینید.
روش اول پخت
مرحله 1
ابتدا مرغ را در یک تابه یا قابلمه با کمی روغن سرخ کنید.
مرحله 2
در یک قابلمه مغز گردو را بههمراه مرغ، در کمی آب با حرارت ملایم بپزید تا مغز گردو روغن پس دهد.
مرحله 3
حالا رب انار را داخل خورش بریزید. (میتوانید رب انار را در مرحله بعد با کشمش و قیسی اضافه کنید.)
مرحله 4
کشمش و قیسی را با نمک، فلفل و دارچین در کمی روغن تفت داده و به خورش اضافه کنید و اجازه دهید طعم و مزهها به خورد هم بروند و خورش جا بیفتد. (غلظت این خورش باید به اندازه خورش فسنجان باشد.)
روش دوم پخت
مرحله 1
ابتدا مغز گردو را به همراه مرغ، در کمی آب با حرارت ملایم بپزید تا مغز گردو روغن پس دهد.
مرحله 2
رب انار را در کمی آب حل کنید و داخل خورش بریزید.
- اگر رب انار ترش است، میتوانید مقداری شکر به غذا اضافه کنید تا طعم ملس پیدا کند.
مرحله 3
کشمش و قیسی را در کمی روغن تفت دهید.
مرحله 4
کشمش، قیسی، نمک، فلفل و دارچین را به غذا اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
- غلظت این خورش باید به اندازه خورش فسنجان باشد.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها