slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
150 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


موتنجن

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه موتنجن

برای 2 نفر

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

کشمش

نصف پیمانه

گوشت مرغ (تکه)

2 عدد متوسط

قیسی

10 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

گردو (مغزشده)

100 گرم

دارچین

1 قاشق چای‌خوری

رب انار (ترش یا ملس)

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه موتنجن

آماده سازی

مرحله 1

  1. تکه‌های مرغ را بشویید.
  2. گردو را بکوبید. (می‌توانید آن را رنده یا آسیاب هم بکنید.)
  3. قیسی و کشمش را بشویید. در صورت نیاز هسته قیسی را جدا کنید و دم کشمش را بچینید.

روش اول پخت

مرحله 1

ابتدا مرغ را در یک تابه یا قابلمه با کمی روغن سرخ کنید.

مرحله 2

در یک قابلمه مغز گردو را به‌همراه مرغ، در کمی آب با حرارت ملایم بپزید تا مغز گردو روغن پس دهد.

مرحله 3

حالا رب انار را داخل خورش بریزید. (می‌توانید رب انار را در مرحله بعد با کشمش و قیسی اضافه کنید.)

مرحله 4

کشمش و قیسی را با نمک، فلفل و دارچین در کمی روغن تفت داده و به خورش اضافه کنید و اجازه دهید طعم و مزه‌ها به خورد هم بروند و خورش جا بیفتد. (غلظت این خورش باید به اندازه خورش فسنجان باشد.)

روش دوم پخت

مرحله 1

ابتدا مغز گردو را به همراه مرغ، در کمی آب با حرارت ملایم بپزید تا مغز گردو روغن پس دهد.

مرحله 2

رب انار را در کمی آب حل کنید و داخل خورش بریزید.

  • اگر رب انار ترش است، می‌توانید مقداری شکر به غذا اضافه کنید تا طعم ملس پیدا کند.

مرحله 3

کشمش و قیسی را در کمی روغن تفت دهید.

مرحله 4

کشمش، قیسی، نمک، فلفل و دارچین را به غذا اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

  • غلظت این خورش باید به اندازه خورش فسنجان باشد.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها