

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
خورش آلو گیلان
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرآب
به میزان لازم
روغنمایع
6 قاشق غذاخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
قیسی
نصف پیمانه
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
آبِ نارنج (یا آبغوره)
یکچهارم پیمانه
آلو بُخارا
نصف پیمانه
طرز تهیه خورش آلو گیلان
آماده سازی
مرحله 1
مرغ را بشویید. (میتوانید از تکههای درسته یا خرد شده رمغ استفاده کنید.)
پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.آلو را هم بشویید حدود 10 دقیقه بخیسانید.
مراحل پخت
مرحله 1
پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 2
مرغ را در پیاز تفت دهید.
مرحله 3
آلو و قیسی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله 4
مقداری آب و در صورت تمایل آبِ آلو (که آلو را در آن خیسانیدید) را اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد.
مرحله 5
نمک، فلفل و آب نارنج (یا آبغوره) را به غذا اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ خوب بپزد.
نوش جان!
نکتهها
- بهتر است آلو را چند ساعت پیش از پخت بخیسانید. در این صورت آلو را باید در آن انتهای پخت به مرغ اضافه کنید.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها