این دستور را درست کردی؟
خورش آلو گیلان
معرفی
مواد اولیه خورش آلو گیلان
برای 2 نفربه میزان لازم
6 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
نصف پیمانه
طرز تهیه خورش آلو گیلان
آماده سازی
مرحله 1
-
مرغ را بشویید. (میتوانید از تکههای درسته یا خرد شده رمغ استفاده کنید.)
-
پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
- آلو را هم بشویید حدود 10 دقیقه بخیسانید.
مراحل پخت
مرحله 1
پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 2
مرغ را در پیاز تفت دهید.
مرحله 3
آلو و قیسی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله 4
مقداری آب و در صورت تمایل آبِ آلو (که آلو را در آن خیسانیدید) را اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد.
مرحله 5
نمک، فلفل و آب نارنج (یا آبغوره) را به غذا اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ خوب بپزد.
نوش جان!
نکتهها
-
بهتر است آلو را چند ساعت پیش از پخت بخیسانید. در این صورت آلو را باید در آن انتهای پخت به مرغ اضافه کنید.
میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟