این دستور را درست کردی؟
خورش آلو مسما
معرفی
مواد اولیه خورش آلو مسما
برای 2 نفرمواد اولیه خورش آلو مسما
یکچهارم پیمانه
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
طرز تهیه خورش آلو مسما
آماده سازی
مرحله 1
-
پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
-
قیسی را بشویید، سپس آن را حدود 10 دقیقه بخیسانید.
روش اول پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن ریخته و پیاز را در آن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 2
حالا مرغ، قیسی، نمک و فلفل را به همراه آب، در قابلمه بریزید تا مرغ بپزد.
مرحله 3
در یک تابه، رب گوجه را با کمی روغن تفت دهید، بعد آن را بههمراه شکر داخل قابلمه مرغ بریزید و بگذارید خورش خوب بپزد. (اگر نیاز بود کمی آب اضافه کنید.)
روش دوم پخت
مرحله 1
پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
مرغ را در مقداری آب نیمپز کنید، بعد آن را از آب در آورده، کنار بگذارید و آب مرغ را نگه دارید.
مرحله 3
در ظرفی دیگر روغن بریزید و قیسی را در آن تفت دهید و شکر هم اضافه کنید. بعد از آب شدن شکر، قیسی را با پیاز سرخ شده داخل آب مرغ بریزید تا همگی بجوشند.
مرحله 4
در نهایت مرغ نیمپز را با رب گوجه به آب مرغ و محتویاتش اضافه کنید و اجازه دهید با هم بجوشند تا خورش جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
-
در صورت تمایل میتوانید قیسی را با آلو بخارا ترکیب کنید (میزان برای 2 نفر جمعا یکچهارم پیمانه است). اگر قیسی در دسترس نبود میتوانید فقط از آلو بخارا استفاده کنید.
میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها، برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟