slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
هرمزگان-بوشهر

این دستور را درست کردی؟


مرغ دودی

3
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مرغ دودی

برای 2 نفر

پودر کاری

نصف قاشق چای‌خوری

سس مایونز

2 قاشق غذاخوری

زعفران (دم‌کرده)

3 قاشق غذاخوری

گوشت مرغ (تکه)

2 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

ذغال

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

آب‌

1 پیمانه

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مرغ دودی

طرز تهیه مرغ دودی

آماده‌سازی:

مرغ‌ها را بشویید. آن‌ها را در ظرفی با زردچوبه و فلفل آغشته کنید و کنار بگذارید تا مزه‌دار شود.

پیاز را بشویید ، پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.

مراحل پخت:

مرحله ۱:

در تابه‌ مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. مرغ‌ها را در تابه سرخ کنید، سپس از روغن بیرون بکشید.

مرحله ۲:

پیازهای خلالی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. ادویه کاری را هم به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. 

مرحله ۳:

مرغ‌ را در تابه بگذارید.

مرحله ۴:

سس مایونز ، آب و زعفران دم‌کرده را با هم مخلوط کنید و به‌همراه نمک روی مرغ بریزید. اجازه دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.

مرحله ۵:

ذغال را روی شعله بگذارید تا داغ شود.

مرحله ۶:

ذغال داغ را در ظرف کوچکی بگذارید و وسط مرغ‌ها قرار دهید. روی ذغال روغن بریزید تا دود کند و درِ قابلمه را بگذارید تا 10 دقیقه دیگر بپزد.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها