این دستور را درست کردی؟
مرغ دودی
مواد اولیه مرغ دودی
برای 2 نفرنصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
1 پیمانه
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه مرغ دودی
طرز تهیه مرغ دودی
آمادهسازی:
مرغها را بشویید. آنها را در ظرفی با زردچوبه و فلفل آغشته کنید و کنار بگذارید تا مزهدار شود.
پیاز را بشویید ، پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.
مراحل پخت:
مرحله ۱:
در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. مرغها را در تابه سرخ کنید، سپس از روغن بیرون بکشید.
مرحله ۲:
پیازهای خلالی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. ادویه کاری را هم به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ۳:
مرغ را در تابه بگذارید.
مرحله ۴:
سس مایونز ، آب و زعفران دمکرده را با هم مخلوط کنید و بههمراه نمک روی مرغ بریزید. اجازه دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.
مرحله ۵:
ذغال را روی شعله بگذارید تا داغ شود.
مرحله ۶:
ذغال داغ را در ظرف کوچکی بگذارید و وسط مرغها قرار دهید. روی ذغال روغن بریزید تا دود کند و درِ قابلمه را بگذارید تا 10 دقیقه دیگر بپزد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها