slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
سیستان و بلوچستان

این دستور را درست کردی؟


شوربا سیستان و بلوچستان

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شوربا سیستان و بلوچستان

برای 2 نفر

مواد اولیه شورب یا شوربا

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه (یا فلفل قرمز)

نصف قاشق چای‌خوری

ادویه تندوری (یا ادویه آچار سیستان و بلوچستان)

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

5 قاشق غذاخوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

گوشت مرغ (تکه)

3 عدد متوسط

طرز تهیه شوربا سیستان و بلوچستان

آماده سازی

مرحله 1

  1. تکه های مرغ را بشویید.

  2. پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.

مرحله 2

زردچوبه و مرغ را  به پیاز اضافه کرده و تفت دهید، بعد کمی آب بریزید تا مرغ کاملا بپزد.

مرحله 3

حالا در یک تابه دیگر روغن بریزید و آرد، ادویه آچار، نمک و فلفل را در آن تفت دهید. وقتی مواد خوب تفت خوردند، مقداری آب سرد اضافه کرده و این ترکیب را به خوراک مرغ‌‌تان بیفزایید و اجازه دهید، غذا بجوشد و جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. آچار یک ادویه محلی مربوط به سیستان و بلوچستان است و می‌توانید آن را از عطاری‌ها تهیه کنید.

  2. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی ها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

  3. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود ( تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

  4. میزان آب مصرفی در این غذا را باید بر اساس سلیقه و میزان غلظت مد نظرتان اندازه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها