این دستور را درست کردی؟
خوراک مرغ با پیاز و قارچ
مواد اولیه خوراک مرغ با پیاز و قارچ
برای 2 نفرمواد اولیه خوراک مرغ با پیاز و قارچ
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
2 عدد متوسط
3 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
4 عدد متوسط
به میزان لازم
نصف پیمانه
200 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
10 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خوراک مرغ با پیاز و قارچ
مرحله 1
آب لیموترشها را بگیرید. مرغ را به فلفل، نیمی از نمک و نصف آب لیموترش آغشته کنید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند بهتر مزهدار میشود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خوابندن مرغ در مواد بین 1 تا 10 ساعت است.)
مرحله 2
بعد از گذشت زمان مورد نظر، کمی روغن را در یک تابه با حرارت ملایم گرم کرده و تکههای مرغ را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود؛ سپس آن ها را کنار بگذارید.
مرحله 3
سیر را رنده کرده، پیاز را به صورت خلالی و قارچ را ورقهای خرد کنید. در همان تابهای که مرغ را سرخ کردید در صورت نیاز کمی روغن بریزید، پیاز را تفت دهید تا بلوری شود، بعد قارچ را اضافه کنید تا آبش کشیده شود. در ادامه سیر را به همراه ادویه در مواد بریزید و پس از کمی هم زدن، مرغ را روی مواد داخل تابه بگذارید و مقداری آبجوش اضافه کنید تا مرغ بپزد.
مرحله 4
درب قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا مرغ ها بپزد. (بهتر است در انتهای پخت، خوارکتان کمی آبدار باشد.)
مرحله 5
برای تهیه سس غذا، جعفری را خرد کنید، بعد زرده تخم مرغ، خامه، جعفری و باقیمانده آبلیمو و نمک را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. یک تابه روی اجاق بگذارید تا گرم شود، مواد را در تابه بریزید، آرام هم بزنید و اجازه دهید تا سس روی حرارت ملایم، غلیظ شود (مراقب باشید، سس نجوشد). در پایان، مرغ را سرو کرده و روی آن سس بریزید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها