این دستور را درست کردی؟
پاستا با سس قارچ و بادام زمینی
معرفی
مواد اولیه پاستا با سس قارچ و بادام زمینی
برای 2 نفربرای پاستا
250 گرم
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
برای مایه پاستا
1 قاشق چایخوری
150 گرم
2 عدد متوسط
1 پیمانه
1 عدد متوسط
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
2 پیمانه
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
یکچهارم قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه پاستا با سس قارچ و بادام زمینی
مرحله 1
عصاره مرغ را در آبجوش حل کنید (میتوانید بهجای عصاره مرغ از آب مرغ استفاده کنید). پوست نازک روی مغز بادام زمینی را بگیرید. حالا آب مرغ و بادام زمینی را در مخلوطکن بریزید و با هم به خوبی ترکیبشان کنید تا یکدست شوند.
مرحله 2
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری میکند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3
در حین جوشیدن پاستا، قارچ را خوب بشویید و به صورت ورقهای خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را ریز رنده کنید. در ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. پیازها را در آن تفت دهید تا بلوری شوند؛ سپس سیر را اضافه کنید. حالا قارچهای اسلایس شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا کمی آبشان کشیده شود؛ بعد آرد بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
مرحله 4
ترکیب آب مرغ و بادام زمینی را در مواد داخل تابه بریزید؛ دقت کنید حرارت ملایم باشد تا سس به آرامی بپزد و به غلظت برسد. زمانی که سس غلیظ شد نمک، فلفل، آویشن، خامه و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید؛ توجه کنید که اگر سس خیلی غلیظ شد، میتوانید از آب پاستا به سس اضافه کنید تا به غلظت مورد نظرتان برسید.
مرحله 5
در نهایت پاستای پخته را با سس مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید. میتوانید بهجای مخلوط کردن سس و پاستا با هم، اول در ظرف سرو پاستا بکشید، بعد روی آن سس بریزید.
نکتهها
- در این پاستا میتوانید یا یک عدد عصاره مرغ را در یک تا یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید، یا به همان میزان از آب مرغ استفاده کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)
- اگر از عصاره مرغ استفاده کردید، مراقب میزان نمکی که در غذا میریزید باشید، چون عصاره مرغ نمک دارد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟