این دستور را درست کردی؟
همبرگر با قارچ و پنیر
معرفی
مواد اولیه همبرگر با قارچ و پنیر
برای 2 نفربرای گوشت
2 پیمانه
250 گرم
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
برای همبرگر
2 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
2 عدد متوسط
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
برای قارچ و پنیر
1 قاشق غذاخوری
100 گرم
100 گرم
طرز تهیه همبرگر با قارچ و پنیر
آماده سازی
مرحله 1
پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس رنده کنید و آبش را بگیرید.
مرحله 2
قارچها را بشویید و ورقهای خرد کنید.
مرحله 3
گوشت چرخکرده، پیاز، پودر سوخاری، سس خردل (درصورت تمایل)، نمک و فلفل را مخلوط کنید و خوب ورز دهید، بعد مواد را در دست خوب گرد و بعد پهن کنید.
مرحله 4
کاهو و گوجه را بشویید. گوجه را ورقهای و کاهو را در ابعاد دلخواه خرد کنید.
مرحله 5
خیارشور را خرد کنید.
مرحله 1
در تابه مقداری روغن بریزید و دو طرف همبرگر را در آن سرخ کنید.
مرحله 2
در تابهای دیگر مقداری کره بریزید و قارچ را در آن تفت دهید تا آبش کشیده شود، بعد پنیر پیتزا را روی قارچ بریزید تا آب شود.
مرحله 3
نان را برش بزنید و وسط آن سس خردل (یا هر سس دیگری به دلخواه) بریزید، بعد خیار شور، گوجه، کاهو و همبرگر را لای نان بگذارید و روی آن قارچ و پنیر بریزید.
نکتهها
- میزان روغن، سس، نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟