slider image
slider image
قارچ سوخاری
قارچ سوخاریقارچ سوخاری
قارچ سوخاری
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آمریکا

این دستور را درست کردی؟


قارچ سوخاری

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه قارچ سوخاری

برای 2 نفر

مواد اولیه قارچ سوخاری

آویشن

1 قاشق مرباخوری

آرد سفید

4 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

پودر سوخاری (پانکو)

به میزان لازم

پاپریکا

1 قاشق مرباخوری

پودر پیاز

1 قاشق چای‌خوری

قارچ

13 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

نمک

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه قارچ سوخاری

مرحله 1

آرد، آویشن، پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک را در ظرفی مناسب بریزید و ترکیب کنید، بعد آب اضافه کنید و هم بزنید. (میزان آب باید در حدی باشد که مخلوط، غلظتی مثل ماست پیدا کند.)

مرحله 2

قارچ‌ها را در مخلوط بغلتانید، بعد درِ ظرف را بگذارید و به مدت حداقل 1 ساعت یا حداکثر 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله 3

بعد از گذشت زمان استراحت مدنظر، قارچ‌ها را از مواد خارج کنید و در پودر سوخاری پانکو بزنید. در نهایت در یک قابلمه کوچک روغن بریزید (تاحدی که قارچ‌ها بتوانند در روغن شناور باشند)، وقتی روغن داغ شد قارچ‌ها را در روغن سرخ کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. در صورت تمایل و برای اینکه پودر پانکو بهتر به قارچ بچسبد، پودر پانکو را در غذاساز بریزید و چند پالس بزنید ا دانه‌ها ریزتر شوند، سپس قارچ را در آن بغلتانید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها