slider image
slider image
پاستا با سس قارچ
پاستا با سس قارچپاستا با سس قارچ
پاستا با سس قارچ
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا با سس قارچ

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا با سس قارچ

برای 2 نفر

برای پاستا

پاستا

250 گرم

نمک

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

برای سس

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

2.5 پیمانه

کره

70 گرم

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

قارچ

200 گرم

خامه

3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا با سس قارچ

مرحله 1

در ماهیتابه کره بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود.

مرحله 2

آرد را به کره ذوب شده اضافه کرده و مدام هم بزنید تا زمانی که بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله 3

در این مرحله شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد در شیر حل شده و گلوله گلوله نشود. در ادامه نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره سس را هم بزنید تا به غلظت برسد، سپس خامه را به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.

مرحله 4

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری می‌کند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 5

در حین جوشیدن پاستا، قارچ‌ها را خوب بشویید و به صورت ورقه‌‌ای خرد کنید. یک ماهیتابه نچسب روی گاز بگذارید تا گرم شود، قارچ ها را در آن بریزید و زیر و رو کنید تا نرم شده و آبشان کشیده شود (نیازی به استفاده از روغن نیست)، یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید. در نهایت قارچ‌ها را در سس از قبل تهیه شده بریزید و مخلوط کنید.

مرحله 6

پاستای پخته را با سس مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید. می‌توانید به جای مخلوط کردن سس و پاستا با هم، اول پاستا را در ظرف سرو بکشید بعد روی آن سس بریزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها