


زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
پاستا با سس قارچ
4.4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه پاستا با سس قارچ
آویشن
1 قاشق چایخوری
روغنمایع
یکچهارم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد بزرگ
سیر (حبه)
2 عدد متوسط
نمک (برای جوشاندن پاستا)
1 قاشق غذاخوری
روغنمایع (برای جوشاندن پاستا)
2 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت
1 عدد متوسط
آرد سفید
2 قاشق غذاخوری
جعفری (ساطوریشده)
به میزان لازم
قارچ
12 عدد متوسط
پاستا
200 گرم
آب (برای عصاره گوشت)
1 پیمانه
طرز تهیه پاستا با سس قارچ
آمادهسازی
مرحله اول
پیاز را بشویید و پوست بکنید؛ سپس، نگینی خرد کنید.
سیر را پوست بکنید و رنده کنید.
قارچ را بشویید و بهشکل دلخواه خرد کنید.
عصاره گوشت را در لیوان آب حل کنید.

روش پخت
مرحله اول
در تابهای، روغن بریزید؛ روی حرارت بگذارید تا گرم شود. پیاز را در تابه قرار دهید؛ تفت دهید تا بلوری شود.
سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

مرحله دوم
قارچ را با این محتویات ترکیب کنید؛ تفت دهید تا آبِ قارچ کشیده شود.

مرحله سوم
وقتی که آبِ قارچ کشیده شد، آرد را به این ترکیب اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامیِ آرد گرفته شود.

مرحله چهارم
سپس، آبِ گوشت یا عصاره گوشت را که با آب مخلوط شده است، همراه با نمک، فلفل سیاه و آویشن داخل غذا بریزید.
مرحله پنجم
حالا اجازه دهید این محتویات، روی حرارت ملایم بجوشند تا سُس غلیظ شود.

مرحله ششم
داخل قابلمهای آب، نمک و روغن را به جوش آورید.
مرحله هفتم
پاستا را به آبِ در حال جوش، بیفزایید و اجازه دهید تا بهطور کامل، پخته و نرم شود.

مرحله هشتم
سپس پاستا را آبکشی کنید.
مرحله نهم
حالا پاستای آبکشیشده را با سس آمادهشده مخلوط کنید.
مرحله دهم
پاستا را داخل ظرف سرو بریزید و با جعفریِ ساطوریشده تزیین کنید.
نوش جان!

نکتهها
- میزان ادویهها را برحسب ذائقه خود تنظیم کنید.
- قبل از اضافهکردن نمک به سس پاستا، نمکِ سس را اندازه بگیرید، چون عصاره گوشت، شور است.
اینجا منظور از عصاره گوشت چیه؟
Samira Samira bl۸ آبان ۱۴۰۳
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها