پاستا قارچ و گوشت
پاستا قارچ و گوشتپاستا قارچ و گوشت
پاستا قارچ و گوشت

پاستا قارچ و گوشت

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا قارچ و گوشت

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

پاستا گوشت و قارچ، از پاستاهای همه‌پسند دنیاست. غذایی بین‌المللی که در رستوران‌ها، کافه‌ها و بعضی فست‌فودها سرو می‌شه. شما می‌تونین به کمک حس‌تازگی، این پاستا رو توی خونه آماده کنین و با اشتیاق میل کنین. در این نوع پاستا، می‌تونین از پاستای تسمه‌ای استفاده کنین.

مواد اولیه پاستا قارچ و گوشت

برای 2 نفر

برای پاستا

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

پاستا

250 گرم

نمک

1 قاشق غذاخوری

برای مایه پاستا

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

200 گرم

ریحان (تازه و خردشده)

5 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌سوم پیمانه

قارچ

100 گرم

شکر

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا قارچ و گوشت

مرحله 1

پیاز را به‌صورت ریز، قارچ‌ها را ورقه‌ای، ریحان تازه را ساطوری و گوجه را مربعی خرد کنید. سیر را هم رنده کنید. 

مرحله 2

در تابه‌ای روغن بریزید تا داغ شود. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا بلوری شود، بعد سیر را بیفزایید. حالا گوشت چرخ‌کرده را در تابه بریزید و با مواد تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد. قارچ و ریحان را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و بعد از چند بار هم زدن، گوجه فرنگی را بیفزایید و صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود.

مرحله 3

در ادامه رب گوجه و شکر را در مواد بریزید، بعد از کمی هم زدن آب جوش اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند و به غلظت برسند.

مرحله 4

در همین فاصله، در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری می‌کند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 5

در نهایت پاستای پخته را با سس مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید. می‌توانید به‌جای مخلوط کردن سس و پاستا با هم، اول در ظرف سرو پاستا بکشید، بعد روی آن سس بریزید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها