این دستور را درست کردی؟
پاستا گوشت و قارچ خامهای
مواد اولیه پاستا گوشت و قارچ خامهای
برای 2 نفرپاستا
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
250 گرم
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
مایه پاستا
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
نصف پیمانه
100 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
200 گرم
1 عدد متوسط
طرز تهیه پاستا گوشت و قارچ خامهای
مرحله 1
پیاز را بهصورت نگینی و قارچ را ورقهای خرد کنید، سیر را هم ریز رنده کنید. در ماهیتابهای روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. پیاز را در روغن تفت دهید تا بلوری شود، بعد سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. گوشت چرخکرده را در پیاز بریزید و به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنید.
مرحله 2
در این فاصله، در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری میکند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3
در این مرحله نمک، فلفل، آویشن و پودر جوز هندی را به گوشت بیفزایید، قارچها را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. زمانی که قارچ آب انداخت، خامه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در نهایت پس از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید.
مرحله 4
در نهایت پاستای پخته را با سس مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید. میتوانید بهجای مخلوط کردن سس و پاستا با هم، اول در ظرف سرو پاستا بکشید، بعد روی آن سس بریزید و با جعفری یا گشنیز خردشده تزیین کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها