slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا گوشت و قارچ خامه‌ای

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا گوشت و قارچ خامه‌ای

برای 2 نفر

پاستا

نمک

1 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

پاستا

250 گرم

جعفری (یا گشنیز تازه و خرد شده برای تزیین)

2 قاشق غذاخوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

مایه پاستا

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

خامه

نصف پیمانه

قارچ

100 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

جوز هندی

نصف قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

200 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه پاستا گوشت و قارچ خامه‌ای

مرحله 1

پیاز را به‌صورت نگینی و قارچ را ورقه‌ای خرد کنید، سیر را هم ریز رنده کنید. در ماهیتابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. پیاز را در روغن تفت دهید تا بلوری شود، بعد سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. گوشت چرخ‌کرده را در پیاز بریزید و به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنید.

مرحله 2

در این فاصله، در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری می‌کند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 3

در این مرحله نمک، فلفل، آویشن و پودر جوز هندی را به گوشت بیفزایید، قارچ‌ها را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. زمانی که قارچ آب انداخت، خامه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در نهایت پس از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید.

مرحله 4

در نهایت پاستای پخته را با سس مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید. می‌توانید به‌جای مخلوط کردن سس و پاستا با هم، اول در ظرف سرو پاستا بکشید، بعد روی آن سس بریزید و با جعفری یا گشنیز خرد‌شده تزیین کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها