این دستور را درست کردی؟
پاستا با سس قارچ و مرغ
مواد اولیه پاستا با سس قارچ و مرغ
برای 2 نفربرای پاستا
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
250 گرم
2 قاشق غذاخوری
برای سس
70 گرم
100 گرم
2 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
برای مرغ
2 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
300 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه پاستا با سس قارچ و مرغ
مرحله 1
سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مکعبی تکه کنید، پیاز را نگینی یا حبه ای خرد کرده و به مرغ اضافه کنید. 1 الی 2 حبه سیر را ریز رنده کرده و به همراه سس مایونز، خردل و مقدار مناسبی نمک و فلفل به مرغ بیفزایید و خوب مخلوط کنید. حالا اجازه دهید، مواد به مدت یک ساعت در یخچال بماند تا مرغ نرم شود و مزه بگیرد. در ادامه قارچ ها را خوب بشویید و به صورت ورقه ای خرد کنید.
مرحله 2
بعد از یک ساعت که مرغ در یخچال ماند آن را بدون روغن در یک ماهیتابه با حرارت کم بریزید تا با آب خودش بپزد، قارچ ها را که ورقه ای خرد کرده اید به مرغ اضافه کنید (در صورت نیاز می توانید روغن اضافه کنید) و زیر و رو کنید تا قارچ و مرغ باهم بپزد، بعد از پخت حرارت را خاموش کنید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، به آب در حال جوشیدن نمک و کمی روغن اضافه کنید. برای جوشاندن پاستا به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید، روغن به میزان 2 قاشق غذاخوری از به هم چسبیدن پاستا ها جلوگیری می کند. حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3
برای آماده کردن سس پاستا، کره را داخل یک ماهیتابه کوچک ذوب کنید و آرد را در آن تفت دهید، آرام آرام شیر را اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا آرد به خوبی در شیر حل شود. نمک و فلفل را اضافه کنید و همچنان شیر را هم بزنید تا کم کم غلیط شود. در آخر خامه را اضافه کنید و هم بزنید، بعد حرارت را خاموش کنید زیرا خامه نباید بجوشد.
مرحله 4
سس را به مرغ و قارچ اضافه کنید و اجازه دهید برای دو دقیقه با حرارت متوسط باهم بپزند تا مزه ها به خورد هم برود. حالا پاستای آبکش شده را با مرغ و قارچ در ظرف سرو مخلوط کنید، در صورت تمایل با جعفری خرد شده تزیین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها