پاستا با سس قارچ و مرغ
پاستا با سس قارچ و مرغپاستا با سس قارچ و مرغ
پاستا با سس قارچ و مرغ

پاستا با سس قارچ و مرغ

5
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا با سس قارچ و مرغ

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

توی میهمانیِ دوستانه، همه با دیدن پاستا آلفردو، فریاد شادی سر می‌دن! اکثر افراد، پاستا با سس قارچ و مرغ رو که به پاستا آلفردو معروفه، به پاستاهای دیگه ترجیح می‌دن. نرم و خوش‌طعم و زیباظاهره. حس‌تازگی، شما رو به تهیۀ این نوع پاستا تهییج می‌کنه. میهمانیِ به‌یادماندنی و شادی داشته باشین!

مواد اولیه پاستا با سس قارچ و مرغ

برای 2 نفر

برای پاستا

نمک

1 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

پاستا

250 گرم

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

برای سس

کره

70 گرم

قارچ

100 گرم

شیرگاو

2 پیمانه

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

خامه

2 قاشق غذاخوری

برای مرغ

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

سس مایونز

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

سس خردل

1 قاشق غذاخوری

گوشت سینه مرغ

300 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پاستا با سس قارچ و مرغ

مرحله 1

سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مکعبی تکه کنید، پیاز را نگینی یا حبه ای خرد کرده و به مرغ اضافه کنید. 1 الی 2 حبه سیر را ریز رنده کرده و به همراه سس مایونز، خردل و مقدار مناسبی نمک و فلفل به مرغ بیفزایید و خوب مخلوط کنید. حالا اجازه دهید، مواد به مدت یک ساعت در یخچال بماند تا مرغ نرم شود و مزه بگیرد. در ادامه قارچ ها را خوب بشویید و به صورت ورقه ای خرد کنید.

مرحله 2

بعد از یک ساعت که مرغ در یخچال ماند آن را بدون روغن در یک ماهیتابه با حرارت کم بریزید تا با آب خودش بپزد، قارچ ها را که ورقه ای خرد کرده اید به مرغ اضافه کنید (در صورت نیاز می توانید روغن اضافه کنید) و زیر و رو کنید تا قارچ و مرغ باهم بپزد، بعد از پخت حرارت را خاموش کنید و کنار بگذارید.

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، به آب در حال جوشیدن نمک و کمی روغن اضافه کنید. برای جوشاندن پاستا به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید، روغن به میزان 2 قاشق غذاخوری از به هم چسبیدن پاستا ها جلوگیری می کند. حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 3

برای آماده کردن سس پاستا، کره را داخل یک ماهیتابه کوچک ذوب کنید و آرد را در آن تفت دهید، آرام آرام شیر را اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا آرد به خوبی در شیر حل شود. نمک و فلفل را اضافه کنید و همچنان شیر را هم بزنید تا کم کم غلیط شود. در آخر خامه را اضافه کنید و هم بزنید، بعد حرارت را خاموش کنید زیرا خامه نباید بجوشد.

مرحله 4

سس را به مرغ و قارچ اضافه کنید و اجازه دهید برای دو دقیقه با حرارت متوسط باهم بپزند تا مزه ها به خورد هم برود. حالا پاستای آبکش شده را با مرغ و قارچ در ظرف سرو مخلوط کنید، در صورت تمایل با جعفری خرد شده تزیین کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

Minel Moon

5

نمک نباید یک ساعت قبل به مرغ اضافه بشه موقع پخت اضافه بشه بهتره چون مرغ خشک و سفت نمیشه

۱۵:۳۱۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

میم رضایی

5

Awli

۲۱:۲۷۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها