slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


پاستا مک اند چیز

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا مک اند چیز

برای 2 نفر

روغن

4 قاشق غذاخوری

خامه

4 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

جعفری

3 عدد متوسط

پاستا

200 گرم

سوسیس

2 عدد متوسط

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پنیر گودا (GOUDA)

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

شیر

2 پیمانه

قارچ

10 عدد متوسط

برای جوشاندن

نمک

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

طرز تهیه پاستا مک اند چیز

طرز تهیه مک اَند چیز

آماده‌سازی:

سوسیس را خرد کنید. قارچ را خوب بشویید و خرد کنید. جعفری را پاک کرده، بشویید و ساطوری خرد کنید.
آماده‌سازی:

مراحل پخت

مرحله ۱:

برای تهیه سس: کره را در قابلمه‌ای ذوب کنید، سپس آرد را به آن اضافه کرده، تفت دهید.

مرحله ۲:

شیر و خامه را به تابه اضافه کنید. وقتی مخلوط داخل تابه شروع به قُل‌زدن کرد، پنیر ورقه‌ای، نمک، فلفل سیاه و آویشن را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

مرحله ۳:

در تابه‌ای جداگانه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سوسیس‌ها را در روغن تفت دهید تا سرخ شود، سپس قارچ‌ها را هم اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا آبِ قارچ کشیده شود.

مرحله ۴:

در قابلمه‌ای آب، روغن و نمک بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. پاستاها را در قابلمه بریزید و بگذارید آن‌قدر بجوشد تا نرم شود، سپس آن‌ها را آبکش کنید.

مرحله ۵:

در ظرفی پاستاها، سس، قارچ و سوسیس را زیرورو کنید تا کاملاً مخلوط شوند. نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها