پاستا فتوچینی با قارچ
این دستور را درست کردی؟
پاستا مک اند چیز
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه پاستا مک اند چیز
برای 2 نفرروغن
4 قاشق غذاخوری
خامه
4 قاشق غذاخوری
کره
50 گرم
جعفری
3 عدد متوسط
پاستا
200 گرم
سوسیس
2 عدد متوسط
آویشن
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پنیر گودا (GOUDA)
2 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
آرد سفید
1 قاشق غذاخوری
شیر
2 پیمانه
قارچ
10 عدد متوسط
برای جوشاندن
نمک
1 قاشق غذاخوری
روغن مایع
2 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
طرز تهیه پاستا مک اند چیز
طرز تهیه مک اَند چیز
آمادهسازی:
سوسیس را خرد کنید.
قارچ را خوب بشویید و خرد کنید.
جعفری را پاک کرده، بشویید و ساطوری خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله ۱:
برای تهیه سس: کره را در قابلمهای ذوب کنید، سپس آرد را به آن اضافه کرده، تفت دهید.
مرحله ۲:
شیر و خامه را به تابه اضافه کنید. وقتی مخلوط داخل تابه شروع به قُلزدن کرد، پنیر ورقهای، نمک، فلفل سیاه و آویشن را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
مرحله ۳:
در تابهای جداگانه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سوسیسها را در روغن تفت دهید تا سرخ شود، سپس قارچها را هم اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا آبِ قارچ کشیده شود.
مرحله ۴:
در قابلمهای آب، روغن و نمک بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. پاستاها را در قابلمه بریزید و بگذارید آنقدر بجوشد تا نرم شود، سپس آنها را آبکش کنید.
مرحله ۵:
در ظرفی پاستاها، سس، قارچ و سوسیس را زیرورو کنید تا کاملاً مخلوط شوند.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها