slider image
slider image
slider image
slider image
ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکیذرت مکزیکیذرت مکزیکیذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل

این دستور را درست کردی؟


ذرت مکزیکی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ذرت مکزیکی

برای 2 نفر

مواد اولیه ذرت مکزیکی

ذرت

500 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

سس مایونز

3 قاشق غذاخوری

قارچ

300 گرم

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA)

200 گرم

کره

20 گرم

طرز تهیه ذرت مکزیکی

مرحله 1

قارچ را خوب بشویید و خرد کنید. در تابه‌ای کره بیندازید و قارچ را در کره تفت دهید تا نرم شود. در حین تفت، کمی هم آبلیمو روی قارچ بریزید.

مرحله 2

حالا ذرت پخته، آویشن، فلفل سیاه، نمک و سس مایونز را در قارچ‌ها بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب شوند و حرارت بخورند. در آخر پنیر پیتزا را هم اضافه کنید و بگذارید تا آب شود. حرارت را خاموش کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها