![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/aubergine-and-mushroom-gratin/aubergine_and_mushroom_gratin_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/aubergine-and-mushroom-gratin/aubergine_and_mushroom_gratin_t_hese_tazegi.jpg)
35 دقیقه
گراتن بادمجان و قارچ
متعادل
3.5
مواد اولیه ذرت مکزیکی
500 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
3 قاشق غذاخوری
300 گرم
1 قاشق غذاخوری
200 گرم
20 گرم
مرحله 1
قارچ را خوب بشویید و خرد کنید. در تابهای کره بیندازید و قارچ را در کره تفت دهید تا نرم شود. در حین تفت، کمی هم آبلیمو روی قارچ بریزید.
مرحله 2
حالا ذرت پخته، آویشن، فلفل سیاه، نمک و سس مایونز را در قارچها بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب شوند و حرارت بخورند. در آخر پنیر پیتزا را هم اضافه کنید و بگذارید تا آب شود. حرارت را خاموش کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟