ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکیذرت مکزیکیذرت مکزیکیذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل

این دستور را درست کردی؟


ذرت مکزیکی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

با خُلق‌وخوی مکزیکی‌ها آشنا بشین. ذرت مکزیکی شما رو مستقیم، سمت کشور مستقل مکزیک در آمریکای شمالی می‌بره. طعمی ویژه و به‌یادماندنی داره. آمیزۀ گرمِ قارچ و ذرت و پنیر پیتزا خیلی خواستنیه. تازه وقتی ذرت پخته می‌شه، خواصش از بین نمی‌ره. به استحکام استخوان و سلامت چشم و کلیه کمک می‌کنه. این خلق مکزیکی، به‌عنوان میان‌وعده‌ای توی هوای سرد، طرفدار زیادی داره.

مواد اولیه ذرت مکزیکی

برای 2 نفر

مواد اولیه ذرت مکزیکی

ذرت

500 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

سس مایونز

3 قاشق غذاخوری

قارچ

300 گرم

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA)

200 گرم

کره

20 گرم

طرز تهیه ذرت مکزیکی

مرحله 1

قارچ را خوب بشویید و خرد کنید. در تابه‌ای کره بیندازید و قارچ را در کره تفت دهید تا نرم شود. در حین تفت، کمی هم آبلیمو روی قارچ بریزید.

مرحله 2

حالا ذرت پخته، آویشن، فلفل سیاه، نمک و سس مایونز را در قارچ‌ها بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب شوند و حرارت بخورند. در آخر پنیر پیتزا را هم اضافه کنید و بگذارید تا آب شود. حرارت را خاموش کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها