این دستور را درست کردی؟
جوجه با استخوان تندوری با سس نعناع
مواد اولیه جوجه با استخوان تندوری با سس نعناع
برای 2 نفرمزهدار کردن جوجه
1 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
3 عدد بزرگ
4 عدد متوسط
4 پیمانه
سس نعناع
نصف قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
2 قاشق غذاخوری
1 پیمانه
4 قاشق غذاخوری
1 عدد کوچک
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه جوجه با استخوان تندوری با سس نعناع
مرحله1
ران مرغ را میتوانید به صورت کامل و یا تکه های نسبتا درشت خرد کنید؛ سپس سیر را له کنید و زنجبیل تازه را به صورت درشت رنده کرده و همراه با رب گوجه فرنگی، ماست، ادویه تندوری، زیره، نمک، فلفل، تخم گشنیز، ماسالا، پاپریکا و روغن زیتون به خوبی مخلوط کنید تا یک دست شوند.
مرحله2
سپس ران مرغ های کامل و یا تکه تکه شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.
تکه های مرغ را در یک ظرف بگذارید و درب ظرف را ببندید و به مدت6 الی 12 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه بگیرند و بیات شوند؛ سپس به سیخ بکشید و به یکی از روش های زیر کباب کنید :
منقل:از قبل منقل را روشن و آماده کنید و هر طرف جوجه ها را حدوداً به مدت15 الی 20 دقیقه بر روی حرارت بگذارید تا کاملا مغز پخت شوند. دقت کنید زمان گفته شده تقریبی است و بستگی به میزان حرارت منقل دارد.
فر برقی:در صورتی که بخواهید از فر برقی استفاده کنید، در ابتدا فر را روی برنامه گرمای پایین و بالا + گریل و فن با دمای210 درجه، به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا فر آماده شود. سپس در سینی فر مقداری آب بریزید و روی آن توری بگذارید. زمان فر را روی 35 دقیقه تنظیم کنید و زمانی که نصف زمان پخت گذشت (تایمر فر به 18 دقیقه برسد) جوجه ها را برگردانید تا سمت دیگر آن بپزد. در صورتی که آب در سینی فر نباشد جوجه ها خشک میشوند؛ پس علت ریختن آب در سینی، ایجاد رطوبت و آبدار ماندن جوجه هاست.
ماهیتابه چدنی: ماهیتابه را روی شعله بگذارید و زمانی که ماهیتابه داغ شد، هر طرف جوجه ها را به مدت 10الی15 دقیقه در ماهیتابه با حرارت ملایم قرار دهید تا خوب مغز پخت شوند.
طرز تهیه سس نعنا
مرحله1
ابتدا پیاز، نعنا و گشنیز را خرد کنید و سپس کلیه مواد سس را به همراه نعنا، گشنیز و پیاز خرد شده در مخلوط کن بریزید و آنها را به اندازهای مخلوط کنید تا یکدست شوند.پس از آن سس را داخل ظرف مورد نظر خود بریزید و به مدت2ساعت در یخچال قرار دهید، زیرا سس باید در زمان سرو خنک باشد تا اتفاقات جذابی در زمان خوردن با این غذای جذاب برای شما ایجاد کند.
ادویه تندوری چطوردرست میشد
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها