این دستور را درست کردی؟
بریانی هندی
مواد اولیه بریانی هندی
برای 2 نفر1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
30 گرم
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
یکچهارم پیمانه
3 عدد متوسط
1 عدد بزرگ
1 قاشق چایخوری
2 پیمانه
4 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
به میزان لازم
1 عدد متوسط
3 عدد متوسط
2 عدد متوسط
2 عدد متوسط
4 عدد متوسط
6 قاشق غذاخوری
6 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه بریانی هندی
آمادهسازی
مرحله اول
مرغ را بشویید.
برنج را با آب ولرم بشویید و تا زمان شفافشدن برنج، شستوشو را ادامه دهید. با مقداری آب، در حدی که روی برنج را بگیرد، بهمدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید.
دانههای هل را از وسط باز کنید.
پیاز و گوجهفرنگی را بشویید و خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کنید.
سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
سیبزمینی را بشویید، پوست بگیرید و بهصورت مکعبی خرد کنید.
روش پخت
مرحله اول
در تابهای روغن بریزید؛ روی حرارت بگذارید تا گرم شود. پیاز را به آن اضافه کنید، تفت دهید تا طلایی شود.
مرغ را با ماست، زردچوبه، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پیاز سرخشده، گوجه خردشده، سیر رندهشده، پودر زنجبیل، آبلیمو، برگ بو و مقداری روغن ترکیب کنید و 1 ساعت زمان دهید تا مرغ، مزهدار شود.
مرحله دوم
در تابه دیگری، مقداری کره و روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
مرحله سوم
دانههای ادویه مثل دارچین، برگ بو، هل و چند عدد فلفل سیاه را بهمدت کوتاهی، در تابه تفت دهید.
مرحله چهارم
مرغ و سیبزمینیهای خردشده را همراه مقداری آب به تابه بیفزایید و اجازه دهید روی حرارت ملایم، مرغ نیمپز و کمآب شود.
مرحله پنجم
در قابلمهای آب بریزید و صبر کنید تا جوش بیاید. سپس برنج، 2 عدد هل، 3 عدد میخک، 1عدد چوب دارچین، 1 عدد برگ بو و نمک را داخل آب بریزید.
مرحله ششم
صبر کنید سهچهارم، یعنی 70 درصد برنج بپزد و بعد، آبکش کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله میخکها، چوب دارچین و برگ بو را از برنج جدا کنید؛ برنج را به مرغهای نیمپز و کمآبشده اضافه کنید.
مرحله هشتم
سپس روی برنج، پیاز داغ، گشنیز، نعنای خردشده و زعفران دمکرده را بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید.
نوش جان!
نکتهها
میزان ادویهها را برحسب ذائقهتان تنظیم کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها