slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
نسبتاً تند
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


بریانی هندی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه بریانی هندی

برای 2 نفر

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

زعفران

4 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

کره

30 گرم

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق مرباخوری

روغن

یک‌چهارم پیمانه

میخک

3 عدد متوسط

سیب زمینی

1 عدد بزرگ

فلفل قرمز

1 قاشق چای‌خوری

برنج

2 پیمانه

ماست

4 قاشق غذاخوری

برگ بو

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

لیمو ترش

1 عدد متوسط

سیر

3 عدد متوسط

پیاز

2 عدد متوسط

گوشت مرغ (ران)

2 عدد متوسط

هل

4 عدد متوسط

نعناع (ساطوری‌شده)

6 قاشق غذاخوری

گشنیز (ساطوری‌شده)

6 قاشق غذاخوری

دارچین

1 عدد متوسط

پودر زنجبیل (یا زنجبیل رنده‌شده )

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه بریانی هندی

آماده‌سازی

مرحله اول

مرغ را بشویید.

برنج را با آب ولرم بشویید و تا زمان شفاف‌شدن برنج، شست‌وشو را ادامه دهید. با مقداری آب، در حدی که روی برنج را بگیرد، به‌مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید.

دانه‌های هل را از وسط باز کنید.

پیاز و گوجه‌فرنگی را بشویید و خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کنید.

سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.

سیب‌زمینی را بشویید، پوست بگیرید و به‌صورت مکعبی خرد کنید.

روش پخت

مرحله اول

در تابه‌ای روغن بریزید؛ روی حرارت بگذارید تا گرم شود. پیاز را به آن اضافه کنید، تفت دهید تا طلایی شود.

مرغ را با ماست، زردچوبه، نمک، فلفل‌ قرمز، فلفل ‌سیاه، پیاز سرخ‌شده، گوجه خردشده، سیر رنده‌شده، پودر زنجبیل، آبلیمو، برگ بو و مقداری روغن ترکیب کنید و 1 ساعت زمان دهید تا مرغ، مزه‌دار شود.

مرحله دوم

در تابه‌ دیگری، مقداری کره و روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.

مرحله سوم

دانه‌های ادویه مثل دارچین، برگ بو، هل و چند عدد فلفل‌ سیاه را به‌مدت کوتاهی، در تابه تفت دهید.

مرحله چهارم

مرغ و سیب‌زمینی‌های خردشده را همراه مقداری آب به تابه بیفزایید و اجازه دهید روی حرارت ملایم، مرغ نیم‌پز و کم‌آب شود.

مرحله پنجم

در قابلمه‌ای آب بریزید و صبر کنید تا جوش بیاید. سپس برنج، 2 عدد هل، 3 عدد میخک، 1عدد چوب دارچین، 1 عدد برگ بو و نمک را داخل آب بریزید. 

مرحله ششم

صبر کنید سه‌چهارم، یعنی 70 درصد برنج بپزد و بعد، آبکش کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله میخک‌ها، چوب ‌دارچین و برگ بو را از برنج جدا کنید؛ برنج را به مرغ‌های نیم‌پز و کم‌آب‌شده اضافه کنید.

مرحله هشتم

سپس روی برنج، پیاز داغ، گشنیز، نعنای خردشده و زعفران دم‌کرده را بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

میزان ادویه‌ها را برحسب ذائقه‌تان تنظیم کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها