آبکیقاتق
این دستور را درست کردی؟
مرغ ترش گیلان
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه مرغ ترش گیلان
برای 2 نفرتخم مرغ
2 عدد متوسط
آب نارنج
یکچهارم پیمانه
گوشت مرغ (تکه)
2 عدد متوسط
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
لپه
1 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
نمک
1 قاشق چایخوری
سبزی مخصوص (گشنیز،جعفری،خالیواش)
150 گرم
طرز تهیه مرغ ترش گیلان
آمادهسازی
سبزی را پاک کنید، بشویید و خیلی ریز خرد کنید.لپه را پاک کنید و بشویید.مرغ را بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا لپه را به همراه کمی آب بار بگذارید تا بپزد.
مرحله 2
مرغ را در قابلمه حاوی روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
مرحله 3
در یک تابه سبزی را در روغن سرخ کنید؛ سپس سبزی سرخشده را روی مرغ بریزید، نمک و فلفل زده، همبزنید. در نهایت درقابلمه آب بریزید و درب قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا مرغ روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 4
بعد از پختِ مرغ، به غذا آب نارنج بزنید. لپه پخته را هم اضافه کرده و شعله را کم کنید تا خورش آرام بجوشد و جابیفتد.
مرحله 5
وقتی خورش جافتاد، تخممرغ را در ظرفی دیگر سرخ کرده، نیمرو درست کنید و موقع سرو، روی خورش بگذارید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها