مرغ ترش گیلان
مرغ ترش گیلان
مرغ ترش گیلان
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
بهار
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


مرغ ترش گیلان

5

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه مرغ ترش گیلان

برای 2 نفر

تخم مرغ

2 عدد متوسط

آب نارنج

یک‌چهارم پیمانه

گوشت مرغ (تکه)

2 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

لپه

1 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سبزی مخصوص (گشنیز،جعفری،خالیواش)

150 گرم

طرز تهیه مرغ ترش گیلان

آماده‌سازی

سبزی را پاک کنید، بشویید و خیلی ریز خرد کنید.لپه را پاک کنید و بشویید.مرغ را بشویید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا لپه را به همراه کمی آب بار بگذارید تا بپزد.

مرحله 2

مرغ را در قابلمه حاوی روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

مرحله 3

در یک تابه سبزی را در روغن سرخ کنید؛ سپس سبزی سرخ‌شده را روی مرغ بریزید، نمک و فلفل زده، هم‌بزنید. در نهایت درقابلمه آب بریزید و درب قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا مرغ روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله 4

بعد از پختِ مرغ، به غذا آب نارنج بزنید. لپه پخته را هم اضافه کرده و شعله را کم کنید تا خورش آرام بجوشد و جابیفتد.

مرحله 5

وقتی خورش جافتاد، تخم‌مرغ را در ظرفی دیگر سرخ کرده، نیمرو درست کنید و موقع سرو، روی خورش بگذارید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها