این دستور را درست کردی؟
سالاد آلزاس
4
معرفی
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سالاد آلزاس
برای 2 نفرمواد اولیه سالاد آلزاس
سس مایونز
3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
2 عدد متوسط
جعفری
2 قاشق غذاخوری
آبلیمو (یا سرکه سفید)
3 قاشق غذاخوری
خیارشور
2 عدد متوسط
لبو
1 عدد کوچک
نمک
به میزان لازم
سیب زمینی
300 گرم
فلفل سیاه
به میزان لازم
طرز تهیه سالاد آلزاس
مرحله 1
سیبزمینیها و تخممرغها را آبپز کنید و پوست بگیرید؛ سپس سیبزمینیها را مکعبی خرد کنید.
- اجازه دهید سیبزمینیها کاملا خنک شوند.
مرحله 2
سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده و سیب زمینیها را در آن بریزید؛ سپس سالاد را در یخچال بگذارید تا سیبزمینیها طعم سس را به خود بگیرند. (اگر سس شما با اضافه کردن آبلیمو همچنان بیش از اندازه غلیظ بود، کمی آب در آن بریزید.)
مرحله 3
خیارشور، لبو و تخم مرغ (زرده جدا و سفیده جدا) را با رنده درشت رنده کرده و جعفری را ساطوری خرد کنید.
مرحله 4
سیبزمینیها را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف مخصوص سرو بریزید؛ سپس سالاد را با بقیه مواد که درشت رنده شدهاند، تزئین کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟