این دستور را درست کردی؟
املت فرانسوی
مواد اولیه املت فرانسوی
برای 2 نفرمواد اولیه املت فرانسوی
1 قاشق چایخوری
4 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 پیمانه
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه املت فرانسوی
آماده سازی
مرحله 1
جعفری را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
مرحله 2
پیاز و سیبزمینی را بشویید و پوست بگیرید. سیبزمینی را مکعبی و پیاز را نگینی خرد کنید.
مرحله 3
تخممرغها را در کاسهای بشکنید. نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر پیتزا اضافه کنید وهم بزنید.
مرحله 1
در تابه روغن بریزید و سیبزمینیها را در آن سرخ کنید. سیبزمینیهای سرخ شده را از تابه درآورید و کنار بگذارید.
مرحله 2
پیازها را در همان تابه سرخ کنید و بعد سیبزمینی را به آن اضافه کنید.
مرحله 3
حالا مخلوط تخممرغی را روی آن بریزید و درب ظرف را بگذارید تا روی تخممرغ ببندد.
مرحله 4
در نهایت برای سرو املت، روی آن جعفری و آویشن بپاشید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها