املت فرانسوی
املت فرانسویاملت فرانسوی
املت فرانسوی

املت فرانسوی

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


املت فرانسوی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مادۀ اصلی برای درست‌کردن املت، تخم مرغه. توی املت فرانسوی سیب‌زمینی، پنیر موتزارلّا، سبزی‌های معطر و ادویه‌های خوش‌رنگ هم وجود داره. املت فرانسوی، غذایی خوش‌طعم و کاملاَ مقرون به صرفه‌ست که هم سلامت چشم‌ها رو تضمین می‌کنه، هم از بروز آسیب‌های جدی به قلب و عروق پیشگیری می‌کنه.

مواد اولیه املت فرانسوی

برای 2 نفر

مواد اولیه املت فرانسوی

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA)

1 پیمانه

سیب زمینی

1 عدد متوسط

جعفری (خرد شده)

4 قاشق غذاخوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه املت فرانسوی

آماده سازی

مرحله 1

جعفری را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.

مرحله 2

پیاز و سیب‌زمینی را بشویید و پوست بگیرید. سیب‌زمینی را مکعبی و پیاز را نگینی خرد کنید.

مرحله 3

تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید. نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر پیتزا اضافه کنید وهم بزنید.

مرحله 1

در تابه روغن بریزید و سیب‌زمینی‌ها را در آن سرخ کنید. سیب‌زمینی‌های سرخ شده را از تابه درآورید و کنار بگذارید.

مرحله 2

پیازها را در همان تابه سرخ کنید و بعد سیب‌زمینی را به آن اضافه کنید.

مرحله 3

حالا مخلوط تخم‌مرغی را روی آن بریزید و درب ظرف را بگذارید تا روی تخم‌مرغ ببندد.

مرحله 4

در نهایت برای سرو املت، روی آن جعفری و آویشن بپاشید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها