slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
مکزیک-ایران

این دستور را درست کردی؟


املت پیتزایی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه املت پیتزایی

برای 2 نفر

مواد اولیه املت پیتزایی

فلفل دلمه ای (قرمز)

1 عدد کوچک

لیمو ترش

1 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

ذرت (پخته یا کنسروی)

3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

فلفل دلمه ای (زرد)

1 عدد کوچک

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA)

1 پیمانه

طرز تهیه املت پیتزایی

آماده سازی

مرحله 1

پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس نگینی خرد کنید.

مرحله 2

فلفل دلمه‌ای‌ها را هم بشویید، سپس دانه‌ها و قسمت‌های سفیدش را جدا کرده و نگینی خرد کنید.

مرحله 3

تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید و به آن شیر، نمک و فلفل سیاه زده، خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی ایجاد شود. بعد پنیر پیتزا را اضافه و مخلوط کنید.

مرحله 1

تابه را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید. پیازها را در تابه کمی تفت دهید.

مرحله 2

حالا فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

مرحله 3

در ادامه ذرت پخته شده را اضافه کنید و هم بزنید، سپس مواد تخم‌مرغی را در تابه بریزید و درب ظرف را ببندید. اجازه دهید تخم‌مرغ روی حرارت ملایم، خودش را بگیرد.

مرحله 4

املت را در ظرف سرو بکشید و لیمو را طوری روی آن رنده کنید که فقط پوستش استفاده شود. (دقت کنید که رنده به خود میوه نرسد.)

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها