این دستور را درست کردی؟
املت پیتزایی
مواد اولیه املت پیتزایی
برای 2 نفرمواد اولیه املت پیتزایی
1 عدد کوچک
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
3 قاشق غذاخوری
4 عدد متوسط
1 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 پیمانه
طرز تهیه املت پیتزایی
آماده سازی
مرحله 1
پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس نگینی خرد کنید.
مرحله 2
فلفل دلمهایها را هم بشویید، سپس دانهها و قسمتهای سفیدش را جدا کرده و نگینی خرد کنید.
مرحله 3
تخممرغها را در کاسهای بشکنید و به آن شیر، نمک و فلفل سیاه زده، خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی ایجاد شود. بعد پنیر پیتزا را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله 1
تابه را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید. پیازها را در تابه کمی تفت دهید.
مرحله 2
حالا فلفل دلمهای را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
مرحله 3
در ادامه ذرت پخته شده را اضافه کنید و هم بزنید، سپس مواد تخممرغی را در تابه بریزید و درب ظرف را ببندید. اجازه دهید تخممرغ روی حرارت ملایم، خودش را بگیرد.
مرحله 4
املت را در ظرف سرو بکشید و لیمو را طوری روی آن رنده کنید که فقط پوستش استفاده شود. (دقت کنید که رنده به خود میوه نرسد.)
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها