slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا-هندوستان-ایران

این دستور را درست کردی؟


املت گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه املت گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای

برای 2 نفر

مواد اولیه املت گوجه فرنگی با فلفل دلمه‌ای

گوجه فرنگی

3 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد کوچک

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

فلفل دلمه ای سبز

1 عدد کوچک

تخم مرغ

4 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه املت گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای

آماده سازی

مرحله 1

گوجه‌فرنگی، پیاز و فلفل دلمه ای را بشویید.

مرحله 2

پوست پیاز را بگیرید. در صورت تمایل پوست گوجه را هم بگیرید.

مرحله 3

فلفل دلمه‌ای را نصف کرده، دانه‌ها و قسمت‌های سفیدش را خارج کنید.

مرحله 4

حالا همه آن‌ها را نگینی خرد کنید.

مرحله 1

در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.

مرحله 2

گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا آبش کشیده شود.

مرحله 3

فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و اجازه دهید نرم شود، سپس رب گوجه بزنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته و رنگش باز شود.

مرحله 4

در نهایت نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و تخم‌مرغ‌ها را در تابه بشکنید. اول سفیده را هم بزنید و بعد زرده را مخلوط کنید تا بپزند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها