املت گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای
املت گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ایاملت گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای
املت گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای

املت گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا-هندوستان-ایران

این دستور را درست کردی؟

املت گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

آشپز ماهر کسی هست که توی سادگی، بتونه خوش‌طعم‌ترین غذاها رو بپزه. با املت گوجه‌فرنگی و فلفل‌دلمه‌ای، آشپزی‌تون رو به رخِ همه بکِشین. خطِ بوی فلفل‌‌دلمه‌ای وقتی همراه با تخم مرغ و گوجه‌فرنگی پخته می‌شه، توی خونه می‌پیچه؛ اعضای خونه با اشتیاق سمت هنر آشپزی‌تون سوق پیدا می‌کنن. به کمک سادگی همه رو متعجب کنین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه املت گوجه فرنگی با فلفل دلمه‌ای

گوجه فرنگی

3 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد کوچک

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

فلفل دلمه ای سبز

1 عدد کوچک

تخم مرغ

4 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1

گوجه‌فرنگی، پیاز و فلفل دلمه ای را بشویید.

مرحله 2

پوست پیاز را بگیرید. در صورت تمایل پوست گوجه را هم بگیرید.

مرحله 3

فلفل دلمه‌ای را نصف کرده، دانه‌ها و قسمت‌های سفیدش را خارج کنید.

مرحله 4

حالا همه آن‌ها را نگینی خرد کنید.

مرحله 1

در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.

مرحله 2

گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا آبش کشیده شود.

مرحله 3

فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و اجازه دهید نرم شود، سپس رب گوجه بزنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته و رنگش باز شود.

مرحله 4

در نهایت نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و تخم‌مرغ‌ها را در تابه بشکنید. اول سفیده را هم بزنید و بعد زرده را مخلوط کنید تا بپزند.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها