این دستور را درست کردی؟
املت گوجه فرنگی و فلفل دلمهای
مواد اولیه املت گوجه فرنگی و فلفل دلمهای
برای 2 نفرمواد اولیه املت گوجه فرنگی با فلفل دلمهای
3 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
1 عدد کوچک
4 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه املت گوجه فرنگی و فلفل دلمهای
آماده سازی
مرحله 1
گوجهفرنگی، پیاز و فلفل دلمه ای را بشویید.
مرحله 2
پوست پیاز را بگیرید. در صورت تمایل پوست گوجه را هم بگیرید.
مرحله 3
فلفل دلمهای را نصف کرده، دانهها و قسمتهای سفیدش را خارج کنید.
مرحله 4
حالا همه آنها را نگینی خرد کنید.
مرحله 1
در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.
مرحله 2
گوجهفرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا آبش کشیده شود.
مرحله 3
فلفل دلمهای را اضافه کنید و اجازه دهید نرم شود، سپس رب گوجه بزنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته و رنگش باز شود.
مرحله 4
در نهایت نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و تخممرغها را در تابه بشکنید. اول سفیده را هم بزنید و بعد زرده را مخلوط کنید تا بپزند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها