slider image
slider image
سالاد پرچم
سالاد پرچمسالاد پرچم
سالاد پرچم
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
مخلوط کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


سالاد پرچم

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد پرچم

برای 2 نفر

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز (پیاز سفید)

1 عدد متوسط

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

آویشن (پودر آویشن)

1 قاشق مرباخوری

مرزه (خشک)

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه سالاد پرچم

مرحله 1

فلفل دلمه‌ای، پیاز و گوجه فرنگی را ریز خرد کنید. (حتما دانه‌ها و قسمت‌های سفید فلفل دلمه‌ای را جدا کنید.)

مرحله 2

سپس مواد را در ظرف مورد نظر به شکل یک پرچم کنار هم قرار دهید.

مرحله 3

برای سس، پودر آویشن و مرزه خشک را با آبلیمو، روغن زیتون، فلفل و نمک مخلوط کنید و روی بقیه مواد بریزید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها