سالاد لبو و انار
سالاد لبو و انارسالاد لبو و انار
سالاد لبو و انار

سالاد لبو و انار

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟

سالاد لبو و انار

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

پاییز، فصل رنگ‌هاست؛ فصل‌ برگ‌های چندرنگ؛ فصل محصولاتی متنوع. لبو و انار، برداشت‌شده توی فصل پاییز، آماده می‌شن برای ساختنِ سالادی با ظاهری خاص و رنگی مایل به قرمز. سالاد لبو و انار خوشمزه‌ست و زیبایی‌ش، چشم‌نوازه. این سالاد سرشار از ویتامین‌های گوناگونه و پر از خاصیت درمانی برای بدنه. قرمز بچشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر

جعفری (خردشده)

4 قاشق غذاخوری

لیمو ترش

1 عدد متوسط

لبو

3 عدد متوسط

انار

1 پیمانه

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا لبو را با آب خوب بپزید، سپس پوستش را جدا کرده و خردش کنید.

مرحله 2

جعفری را ساطوری خرد کنید.

مرحله 3

انار را دانه کنید.

مرحله 4

لبو، انار و جعفری را با آب لیموی تازه و نمک مخلوط کنید. سالاد شما برای سرو آماده است و میتوانید با خلاقیت خود آن را تزئین کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها