![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/beetroot-borani/beetroot_borani_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/beetroot-borani/beetroot_borani_t_hese_tazegi.jpg)
65 دقیقه
بورانی لبو
نسبتاً شیرین
3.5
4 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
3 عدد متوسط
1 پیمانه
نصف قاشق چایخوری
مرحله 1
ابتدا لبو را با آب خوب بپزید، سپس پوستش را جدا کرده و خردش کنید.
مرحله 2
جعفری را ساطوری خرد کنید.
مرحله 3
انار را دانه کنید.
مرحله 4
لبو، انار و جعفری را با آب لیموی تازه و نمک مخلوط کنید. سالاد شما برای سرو آماده است و میتوانید با خلاقیت خود آن را تزئین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟