slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان
زادگاه
اروپای شمالی-آسیای مرکزی

این دستور را درست کردی؟


سالاد سیب و بروکلی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد سیب و بروکلی

برای 2 نفر

کشمش

2 قاشق غذاخوری

سیب درختی (زرد یا قرمز)

1 عدد متوسط

نمک (برای بروکلی)

1 قاشق چای‌خوری

سس مایونز

1 قاشق غذاخوری

گل کلم

1 عدد متوسط

لیمو ترش

1 عدد متوسط

هویج

1 عدد بزرگ

پیاز

1 عدد کوچک

ماست (ماست خامه‌ای)

3 قاشق غذاخوری

گردو (خرد شده)

2 قاشق غذاخوری

نمک (برای سالاد)

نصف قاشق چای‌خوری

عسل

1 قاشق غذاخوری

تخمه آفتابگردان (مغزشده)

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد سیب و بروکلی

مرحله 1

یک قابلمه آب روی اجاق بگذارید و مقداری نمک در آن بریزید تا جوش بیاید. گل‌های کلم بروکلی را از ساقه جدا کرده و در قابلمه بیندازید تا بجوشند و نرم شوند، بعد آن‌ها را با آب سرد آبکش کنید.

مرحله 2

حالا سیب را به صورت مربعی خرد کنید (گرفتن پوست سیب اختیاری است) و در یک کاسه بزرگ بریزید، بعد روی آن آبلیمو بپاشید تا سیب‌ها تیره نشوند.


مرحله 3

درادامه هویج را پوست بگیرید و درشت رنده‌اش کنید، پیاز را هم نگینی خرد کنید. حالا کلم بروکلی، هویج، مغز گردو، کشمش خیس‌خورده، پیاز و تخمه آفتابگردان را روی سیب‌ها بریزید و مواد را مخلوط کنید.

مرحله 4

برای تهیه سس سالاد، ماست، سس مایونز، عسل، نمک و آبلیمو را در یک ظرف ترکیب کنید. در نهایت سالاد را در ظرف سرو بریزید و سس را کنارش بگذارید. (می‌توانید برای سرو سالاد، سس را با ان مخلوط کنید.)

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها