این دستور را درست کردی؟
پتاژ کلمبروکلی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه پتاژ کلمبروکلی
برای 2 نفرجوز هندی (رندهشده)
نصف عدد متوسط
نمک
نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
پیاز (کوچک)
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
عصاره مرغ (استاک مرغ)
1 عدد متوسط
کلم بروکلی
نصف عدد متوسط
سیب زمینی (بزرگ)
1 عدد متوسط
خامه
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پتاژ کلمبروکلی
طرز تهیه پُتاژ کلمبروکلی:
آمادهسازی:
- پیاز و سیبزمینی را بشویید، پوست بگیرید و هرکدام را ۴ قاچ کنید.
- کلمبروکلی را خوب بشویید و گلگل کنید.
- جوز هندی را با دندانه ریز رنده کنید.
مراحل پخت:
مرحله ۱:
روغنزیتون را در قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز و سیبزمینی را کمی تفت دهید.
مرحله ۲:
آب مرغ یا عصاره مرغ را به قابلمه اضافه کنید. کلمبروکلی، نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
مرحله ۳:
وقتی مواد داخل قابلمه پخت و نرم شد، خامه را اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد. از مخلوطکن یا گوشکوب برقی برای یکدست کردن مواد استفاده کنید.
مرحله ۴:
مقداری از سوپ را در ظرفی جداگانه بریزید و با خامه ترکیب کنید. سوپ را در ظرف سرو بریزید و با خامه رقیقشده تزیین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها