slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


پتاژ کلم‌بروکلی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پتاژ کلم‌بروکلی

برای 2 نفر

جوز هندی (رنده‌شده)

نصف عدد متوسط

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

پیاز (کوچک)

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

عصاره مرغ (استاک مرغ)

1 عدد متوسط

کلم بروکلی

نصف عدد متوسط

سیب زمینی (بزرگ)

1 عدد متوسط

خامه

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پتاژ کلم‌بروکلی

طرز تهیه پُتاژ کلم‌بروکلی:

آماده‌سازی:

  • پیاز و سیب‌زمینی را بشویید، پوست بگیرید و هرکدام را ۴ قاچ کنید.
  • کلم‌بروکلی را خوب بشویید و گل‌گل کنید.
  • جوز هندی را با دندانه ریز رنده‌ کنید.

مراحل پخت:

مرحله ۱:

روغن‌زیتون را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز و سیب‌زمینی را کمی تفت دهید.

مرحله ۲:

آب مرغ یا عصاره مرغ را به قابلمه اضافه کنید. کلم‌بروکلی،  نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.

مرحله ۳:

وقتی مواد داخل قابلمه پخت و نرم شد، خامه را اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد. از مخلوط‌کن یا گوشکوب برقی برای یکدست کردن مواد استفاده کنید.

مرحله ۴:

مقداری از سوپ را در ظرفی جداگانه بریزید و با خامه ترکیب کنید. سوپ را در ظرف سرو بریزید و  با  خامه رقیق‌شده تزیین کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها