اسموتی سیب و گلابی
اسموتی سیب و گلابیاسموتی سیب و گلابی
اسموتی سیب و گلابی

اسموتی سیب و گلابی

4
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟

اسموتی سیب و گلابی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مردادماه رو به خاطر بسپارین!وقتی که زمانِ برداشت گلابی فرارسیده و توی هوای گرم می‌تونین یک لیوان اسموتیِ خنک بنوشین.اسموتی سیب و گلابی، پیشنهاد حس‌تازگی برای نوشیدن در روزهای مُرداده.شیرینه و اضطراب رو ازتون دور می‌کنه.همچنین به عملکرد دستگاه گوارش هم کمک می‌کنه.تابستانی خاطره‌انگیز داشته باشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر

عسل

1 قاشق مرباخوری

ماست کم چرب یا بدون چربی

یک و نیم پیمانه

آبلیمو

1 قاشق مرباخوری

گلابی

2 عدد متوسط

سیب درختی

2 عدد متوسط

دارچین (پودر-برای تزیین)

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

مرحله1

سیب و گلابی را خوب بشویید، (در صورت تمایل پوست بگیرید) سپس خرد کنید و هسته‌هایشان را جدا کنید. در ادامه آن‌ها را در مقداری آب بپزید تا نرم شوند. وقتی سیب و گلابی پختند، از ظرف خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند.

مرحله2

حالا سیب و گلابی پخته را با آبلیمو، عسل و ماست در مخلوط‌کن بریزید تا با هم ترکیب شوند.

نکته‌ها

  1. میزان مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌است؛ البته شما می‌توانید برخی از این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که کم یا زیاد کردن بعضی از مواد ممکن است در طعم نهایی نوشیدنی و میزان غلظت آن تاثیر بگذارد.
  2. اگر تمایل دارید اسموتی رقیق‌تری داشته باشید، می‌توانید آب باقیمانده از پخت سیب و گلابی را دور نریزید و برای رقیق‌کردن اسموتی خود استفاده کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها