این دستور را درست کردی؟
کوکو زرشک و تره
مواد اولیه کوکو زرشک و تره
برای 2 نفرمواد اولیه کوکو زرشک و تره
یکچهارم پیمانه
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
2 عدد متوسط
250 گرم
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
2 عدد متوسط
طرز تهیه کوکو زرشک و تره
آماده سازی
مرحله 1
- تره را پاک کرده و بشویید، سپس آن را به صورت ریز خرد کنید.
- گردو را رنده کنید.
- زرشک را خوب بشویید و آبکش کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
تره خرد شده را در کاسه بریزید و تخم مرغ، گردو، زرشک، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر گل محمدی (در صورت تمایل) را با آن خوب مخلوط کنید.
مرحله 2
در تابه کمی روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد، از مایه به اندازه ای که کل آن را پر کند درون تابه بریزید و سطحش را صاف کنید؛ سپس درب تابه را بگذارید.
مرحله 3
وقتی یک طرف کوکو برشته شد، آن را برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید؛ سپس برای سرو آن را برش بزنید.
نوش جان!
نکتهها
میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها