slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


کوکوسبزی

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوکوسبزی

برای 2 نفر

مواد اولیه کوکو سبزی

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

سبزی کوکو

200 گرم

تخم مرغ

3 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

گردو (گردو نیم کوب شده)

2 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

زرشک

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کوکوسبزی

آماده سازی

مرحله 1

  1. سبزی‌های کوکو را پاک کنید، بشویید و ریز خرد کنید.
  2. زرشک را پاک کنید و بشویید تا کمی خیس بخورد و نرم شود.
  3. در یک کاسه، سبزی، تخم‌مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زرشک و گردو را خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله 1

در یک تابه مقدار روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. همه مواد کوکو را در تابه بریزید و آن را با پشت قاشق در کف تابه پهن کنید.

  • می‌توانید به‌جای این که همه مواد را یک‌جا در تابه بریزید، با یک قاشق کمی از مایه جدا کنید و در تابه بریزید تا کوکو‌های گردِ کوچک داشته باشید.

مرحله 2

وقتی یک طرف کوکو پخت، با همان کفگیر یا قاشقی که در دستتان است، کوکو را به چهار تکه برش بزنید و آن را برگردانید تا طرف دیگر را هم سرخ کنید. (برش زدن برای این است که کوکو را راحت‌تر برگردانید.)

نکته‌ها

برای سبزی کوکو بهتر است به ترتیب میزان تره از  جعفری بیشتر باشد و میزان شوید و سیرتازه یکسان و شنبلیله از همه کمتر باشد. میزان پیشنهادی ما برای نیم کیلو سبزی کوکو،200 گرم  تره، 150 گرم جعفری، 50 گرم شوید،50 گرم سیرتازه و 20 گرم شنبلیله است. میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خودتان تغییر دهید یا همه را به یک اندازه تهیه کنید.

موقع پخت در قابلمه باید باز باشه یا بسته؟

مارال خلیلی۲۶ مهر ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها