slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
چین

این دستور را درست کردی؟


ساندویچ تخم مرغ

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ساندویچ تخم مرغ

برای 2 نفر

مواد اولیه ساندویچ تخم مرغ

نان همبرگر

2 عدد متوسط

کره

50 گرم

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

جعفری (ساطوری)

4 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

خیارشور

2 عدد متوسط

تخم مرغ

4 عدد متوسط

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ

مرحله 1

مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید، بعد تخم‌مرغ‌ها را در آن بپزید.

مرحله 2

در این فاصله جعفری را بشویید و ریز خرد کنید. گوجه را هم بشویید و به همراه خیارشور حلقه‌ای برش بزنید.

مرحله 3

تخم‌مرغ‌ها را پس از پخت، پوست بگیرید و با چاقو ریز کنید.

مرحله 4

کره را در تابه بریزید و روی اجاق آب کنید و کنار بگذارید.

مرحله 5

حالا تخم‌مرغ ریز شده را در کاسه‌ای با کره، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. در یک نان ساندویچی مقداری از تخم‌مرغ، جعفری خرد شده، گوجه و خیارشور قرار دهید و سرو کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره نمک، ادویه‌جات و خیارشور برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌ است؛ البته شما میتوانید این مقدار را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. می‌توانید این ساندویچ را با انواع دیگر نان تهیه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها