slider image
slider image
فرنچ تست
فرنچ تستفرنچ تست
فرنچ تست
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


فرنچ تست

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه فرنچ تست

برای 2 نفر

تخم مرغ

2 عدد متوسط

کره

25 گرم

دارچین

1 قاشق چای‌خوری

شیر گاو پر چرب

یک‌چهارم پیمانه

شکر (یا عسل)

15 گرم

اسانس (موز)

1 قاشق چای‌خوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

نان تست

4 عدد متوسط

طرز تهیه فرنچ تست

مرحله 1

ابتدا نان تست ها را به گونه ای به دو قسمت تقسیم کنید که مثلثی شکل شوند.

مرحله 2

تخم مرغ ها را به همراه 5 قطره اسانس موز یا پوست پرتقال خشک، با چنگال یا همزن دستی به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله 3

شیر پرچرب را اضافه و مخلوط کنید؛ اگر مایلید می‌توانید در این مرحله 1 قاشق غذاخوری شکر نیز اضافه کنید.

مرحله 4

در مرحله آخر دارچین و نمک را بریزید و هم بزنید؛ سس شما آماده است.

مرحله 5

کره و روغن را در یک ماهیتابه بریزید تا ذوب شوند، سپس تست ها را یکی یکی در سس بغلتانید و داخل روغن سرخ کنید.

مرحله 6

برای سرو می توانید از سس شکلات، عسل، میوه (موز - توت فرنگی) و یا عسل و کره استفاده و نوش جان کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها