این دستور را درست کردی؟
فرنچ تست
مواد اولیه فرنچ تست
برای 2 نفر2 عدد متوسط
25 گرم
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
15 گرم
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
4 عدد متوسط
طرز تهیه فرنچ تست
مرحله 1
ابتدا نان تست ها را به گونه ای به دو قسمت تقسیم کنید که مثلثی شکل شوند.
مرحله 2
تخم مرغ ها را به همراه 5 قطره اسانس موز یا پوست پرتقال خشک، با چنگال یا همزن دستی به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله 3
شیر پرچرب را اضافه و مخلوط کنید؛ اگر مایلید میتوانید در این مرحله 1 قاشق غذاخوری شکر نیز اضافه کنید.
مرحله 4
در مرحله آخر دارچین و نمک را بریزید و هم بزنید؛ سس شما آماده است.
مرحله 5
کره و روغن را در یک ماهیتابه بریزید تا ذوب شوند، سپس تست ها را یکی یکی در سس بغلتانید و داخل روغن سرخ کنید.
مرحله 6
برای سرو می توانید از سس شکلات، عسل، میوه (موز - توت فرنگی) و یا عسل و کره استفاده و نوش جان کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها