دسر ایرمیک
دسر ایرمیکدسر ایرمیک
دسر ایرمیک

دسر ایرمیک

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
300 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ترکیه

این دستور را درست کردی؟

دسر ایرمیک

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

ترکیه، هرساله مقصد گردشگران زیادی برای مسافرته. مسافران، کنار آثار گردشگری ترکیه، با فرهنگ مردم این کشور هم آشنا می‌شن. دسر ایرمیک، نشانه‌ای از این فرهنگ محبوبه. توی این دسر، از آرد ایرمیک که بسیار شبیه آرد سمولیناست، استفاده می‌شه. آرد سمولینا پر از مواد معدنی و ویتامینه و خیلی به درد نوجوانان در حال رشد می‌خوره.

مواد اولیه

برای 4 نفر
برای لایه میانی

شیرگاو

4 پیمانه

نشاسته ذرت

2 قاشق غذاخوری

شکر

4 قاشق غذاخوری

آرد سمولینا (ریز)

3 قاشق غذاخوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

برای شیره

زعفران (دم‌کرده و غلیظ )

2 قاشق غذاخوری

آب

نصف پیمانه

شکر

سه‌چهارم پیمانه

برای پایه و گاناش دسر

شکلات کاکائویی

100 گرم

نان تست

6 عدد متوسط

طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا یک پیمانه شکر، نصف پیمانه آب و زعفران دم کرده را مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم به مدت 5 الی 6 دقیقه قرار دهید تا غلیظ شود.

مرحله 2

دور تا دور نان تست‌ها را برش دهید و ته یک ظرف پیرکس مستطیل شکل یا ظرف دلخواهتان بچینید و رویش شیره‌ای که از قبل آماده کرده‌اید و کمی خنک شده را بریزید.

مرحله 3

پس از این مرحله مواد میانی دسر را به ترتیب ذیل درست کنید.

4 قاشق غذاخوری شکر، شیر، آرد سمو لینا (ایرمیک)، نشاسته و آرد را باهم مخلوط کنید تا کاملا آرد و نشاسته در شیر یکدست شود. سپس روی حرارت ملایم بگذارید و به آرامی هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و روی نانی که در ظرف چیده بودید، بریزید و سطح کرم را صاف کنید.

مرحله 4

برای تزیین روی دسر از گاناش استفاده کنید و یا به تنهایی میتوانید از شکلات آب شده نیز استفاده کنید.

مرحله 5

بهتر است دسر را از یک روز قبل درست کنید تا هم مزه بهتری داشته باشد و هم هنگام سرو، برش‌های تمیزی از دسر داشته باشید.

طرز تهیه گاناش

مرحله 1

مقدار مساوی شکلات آب شده به روش بن ماری را با خامه صبحانه مخلوط کنید.

روش بن ماری

مرحله 1

روش بن ماری ( یا روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم): برای ذوب کردن از ظرفی فلزی استفاده کنید. ظرف محتوی شکلات را روی ظرف دیگری که محتوی آن آب هست قرار دهید، ظرف آب را روی حرارت ملایم بگذارید تا به تدریج شل شود و کاملا حل گردد سپس از روی حرارت بردارید، روی کرم بریزید و در یخچال بگذارید تا بطور کامل خودش را ببندد.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها