این دستور را درست کردی؟
دسر ایرمیک
مواد اولیه دسر ایرمیک
برای 4 نفربرای لایه میانی
4 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
برای شیره
2 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
سهچهارم پیمانه
برای پایه و گاناش دسر
100 گرم
6 عدد متوسط
طرز تهیه دسر ایرمیک
مرحله 1
ابتدا یک پیمانه شکر، نصف پیمانه آب و زعفران دم کرده را مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم به مدت 5 الی 6 دقیقه قرار دهید تا غلیظ شود.
مرحله 2
دور تا دور نان تستها را برش دهید و ته یک ظرف پیرکس مستطیل شکل یا ظرف دلخواهتان بچینید و رویش شیرهای که از قبل آماده کردهاید و کمی خنک شده را بریزید.
مرحله 3
پس از این مرحله مواد میانی دسر را به ترتیب ذیل درست کنید.
4 قاشق غذاخوری شکر، شیر، آرد سمو لینا (ایرمیک)، نشاسته و آرد را باهم مخلوط کنید تا کاملا آرد و نشاسته در شیر یکدست شود. سپس روی حرارت ملایم بگذارید و به آرامی هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و روی نانی که در ظرف چیده بودید، بریزید و سطح کرم را صاف کنید.
مرحله 4
برای تزیین روی دسر از گاناش استفاده کنید و یا به تنهایی میتوانید از شکلات آب شده نیز استفاده کنید.
مرحله 5
بهتر است دسر را از یک روز قبل درست کنید تا هم مزه بهتری داشته باشد و هم هنگام سرو، برشهای تمیزی از دسر داشته باشید.
طرز تهیه گاناش
مرحله 1
مقدار مساوی شکلات آب شده به روش بن ماری را با خامه صبحانه مخلوط کنید.
روش بن ماری
مرحله 1
روش بن ماری ( یا روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم): برای ذوب کردن از ظرفی فلزی استفاده کنید. ظرف محتوی شکلات را روی ظرف دیگری که محتوی آن آب هست قرار دهید، ظرف آب را روی حرارت ملایم بگذارید تا به تدریج شل شود و کاملا حل گردد سپس از روی حرارت بردارید، روی کرم بریزید و در یخچال بگذارید تا بطور کامل خودش را ببندد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها